Pukki-Power i sejren over Valur

01.07.2016 06:05

En assist og et mål blev det til for Teemu Pukki, da han sammen med holdkammeraterne besejrede Valur Reykjavik med 4-1 på udebane på Island.

- Det giver os et rigtigt godt udgangspunkt til returkampen i Brøndby i næste uge, siger Pukki, der kaldte det en kamp af to halvlege.

- I første halvleg spiller vi ikke lige så godt som i anden. Der kom vi til mange flere chancer, og heldigvis fik vi udnyttet dem. Mål er altid gode for en angriber, og det var en perfekt aflevering fra Kamil.

Den finske angriber fik også lavet en assist. Den lagde grunden til Kamil Wilczek og Brøndby IF’s første scoring i kampen.

- Det var godt at se Kamil score på den, for det betød, at der kom lidt mere ro på fra starten af anden halvleg. Det gav os mere plads at spille på og muligheder for at skabe flere chancer og score flere mål. Og det gik jo meget godt, lød det fra Brøndby IF’s nummer 9.

På torsdag den 7. juli er der returopgør på Brøndby Stadion - køb din billet til opgøret via billetter.brondby.com.

Du kan også købe et sæsonkort, der gælder til alle pokal- og Alka Superliga-kampe på Brøndby Stadion  i den kommende sæson. Så får du nemlig hjemmekampen mod Valur med i købet. Priserne begynder fra blot 995 kr., og du kommer til sæsonkortsalget ved at trykke her.