Corlu-comeback: Har trænet fuldt med i 10 dage

01.07.2016 13:40

Over 10 måneder uden at kunne gøre det, han elsker. At spille fodbold. Men nu er Rezan Corlu tilbage.

Sidste sommer satte en korsbåndsskade en stopper for Brøndby-talentets gode sæsonstart, der blandt andet bød på et flot langskudsmål i 9-0-sejren over AC Juvenes/Dogana. Et hårdt slag. Et virkelig hårdt slag, fortæller den 18-årige offensivspiller, da brondby.com fanger ham i omklædningsrummet med sved på panden efter to timers træning.

Men Corlu har kæmpet sig ud af skyggen og fokuserer nu på det positive. Nemlig udsigten til comeback i Brøndby-trøjen.

- Det går rigtig godt. Jeg har ikke mærket noget til knæet her i opstarten, og nu har jeg fået grønt lys til at spille træningskampen mod Næstved på søndag. Jeg håber virkelig, at jeg får mulighed for det, siger Rezan Corlu.

- Jeg startede lidt blødere end de andre, men har nu trænet fuldt med i 10 dage, hvilket er helt efter planen. Det er heldigvis det punkt, jeg er nået til nu, og hvis jeg kan få spilletid på søndag, vil jeg tage imod det med kyshånd. Jeg glæder mig så meget til at komme tilbage i kamptøjet.

Køb sæsonkort til Brøndby Stadion - priser fra blot 995 kr.

- Det har været den sværeste periode i mit liv rent mentalt. Det er ikke let at skulle starte nærmest helt forfra efter sådan en skade. Jeg har prøvet at holde humøret så højt som muligt i de seneste 10 måneder, og det er dejligt at kunne sige, at jeg nu er tilbage. Uden tvivl.

- Det har også været god timing i forhold til den nye cheftræner. Jeg er ikke så langt bagud i forhold til de andre - det ville have været ærgerligt at komme tilbage senere på sæsonen. Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at jeg skal vænne mig til at komme helt i omdrejninger i både tanke og handling. Min form er egentlig god, men efter så mange måneder uden bold, skal jeg knokle for at blive helt skarp igen. Og det gør jeg.

Efter træningskampen i Næstved på søndag venter returopgøret mod Valur i Europa League-kvalifikationen. Den bliver spillet torsdag den 7. juli på Brøndby Stadion - køb din billet her.