Borring: De giver 100 % i duellerne

29.06.2016 14:30

Spilletid til Jonas Borring mod Valur Reykjavik i morgen i Europa League-kvalifikationen vil være lig med officiel debut til den hurtige offensivspiller.

I Borrings hoved er fokus imidlertid kun på resultatet, for han ved, at det ikke bliver en let opgave i den islandske hovedstad.

- Vi forventer, at de kommer med gejst og vilje. Man kan se, hvad de har på deres landshold, og hvilken succes de har haft under EM, og det bliver det samme, de kommer med mod os.Det bliver uden tvivl en svær kamp, for de kommer frem og vil give den 100 % i duellerne, så vi skal være klar, understreger den blågule nummer 11, der er imponeret af det islandske sammenhold.

- Det er et lille land, men de støtter hinanden i tykt og tyndt, og er der nogen, der har sportslig succes, så smitter det af på alle sammen. Det er fantastisk at se.

Borring ved, at kampen bliver meget fysisk, men han håber også, at man kommer til at kunne se en forskel rent teknisk.

- De kommer med nærkampsstyrke og vil give den alt, hvad de har, men det vil vi selvfølgelig også. Vi burde have nogle større fodboldmæssige kvaliteter, og det kommer man forhåbentlig også til at se.

- Vi skal have et godt resultat med hjem, og det kan være mange forskellige resultater. Det vigtigste er, at vi spiller en god kamp, og at indstillingen er der, så skal vi nok få det resultat med hjem, siger Jonas Borring.

Kampstart er kl. 23:00 dansk tid (21:00 lokal tid), og kampen vises live på 6'eren.

Der er returopgør på Brøndby Stadion den 7. juli kl. 18:30, og hvis du køber et sæsonkort til pokal- og Superliga-kampene i den kommende sæson, får du gratis adgang til dette opgør oven i hatten - køb dit sæsonkort her.