Nu kan du købe billet til hjemmekampen mod Valur

28.06.2016 14:35

Første hjemmekamp i spidsen for Brøndby IF nærmer sig for Alexander Zorniger. Torsdag den 7. juli kl. 18:30 fløjtes returopgøret mod de islandske pokalvindere fra Valur nemlig i gang.

Skal du med på Brøndby Stadion i jagten på adgang til Europa Leagues anden kvalifikationsrunde? Så køb din billet via billetter.brondby.com.

Priserne er blot 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn (u/16).

Gratis adgang for sæsonkortholdere

Har du købt eller forlænget et sæsonkort til pokal Alka Superliga-kampene på Brøndby Stadion, er der gratis adgang til Europa League-hjemmekampen mod Valur. Du kan stadig nå at få kampen med i købet - tryk her for at komme til sæsonkortsalget, der har priser fra blot 995 kr.

Pladserne på langsiderne er nummererede på sædvanlig vis. Da UEFA-reglementet ikke tillader ståpladser, er Sydsiden nedre lukket til denne kamp. Sæsonkortholdere til dette afsnit har derfor adgang til Sydsiden øvre i stedet.

Sæsonkortholdere til Nordea kan benytte den sædvanlige indgang (det vil sige indgang I), men der er allokeret pladser på Carlsberg-langsiden (nedre i den nordlige ende) i stedet for det sædvanlige afsnit på endetribunen.

Hvornår spilles udekampen mod Valur?

Det første opgør mod Valur spilles i Reykjavik torsdag den 30. juni kl. 23:00 dansk tid (kl. 21:00 lokal tid). Skal du til Island, kan du med fordel læse denne informationsartikel, og ellers kan kampen ses på dansk tv ved at finde 6'eren på dit fjernsyn.

 

Når du køber et sæsonkort, sparer du over 50 % i forhold til at købe billet til kampene. Læs mere om både priser og fordele her.