Hjulsager om Valur: De kører stilen igennem

28.06.2016 12:09

Kompakt. Fysik. Dødbolde. Det er tre nøgleord, der går igen på islandske fodboldhold, og det er samme indstilling, Valur efter alt at dømme kommer med på torsdag, når Brøndby IF gæster Reykjavik til den første kamp i første runde i Europa League-kvalifikationen.

- Jeg forventer, at de spiller ligesom landsholdet. Det er den stil, islandske hold kører igennem. Det er det, jeg har erfaret, de gange jeg har mødt Island med landsholdene, fortæller Andrew Hjulsager, der ikke ser det som en let opgave at møde Valur.

Masser af fordele ved at have sæsonkort til Brøndby Stadion – se dem alle her

- De står godt og kører på dødbolde. Det er altid sværere at møde dem på udebane, og vi skal spille på kunstgræs, så det bliver ikke en let kamp.

Når forholdsreglerne er taget, så vil Brøndby IF’s nummer 21 dog meget gerne have en sejr med hjem fra vulkanøen.

- Vi ved godt, at forventningen til os er, at vi skal hjem med en sejr og et godt resultat. Vi går altid efter en sejr, men det vigtigste er at få et godt udgangspunkt til returkampen på Brøndby Stadion.

Brøndby Shoppen er klar til den nye sæson – er du? Kig forbi shoppen her

Det nye spillesystem under cheftræner Alexander Zorniger skal prøves af i sæsonens første officielle kamp, og Hjulsager tror på, at det er et system, der kan give succes. 

- Vi har spillet et par træningskampe med det nye system, og jeg synes, at det er gået godt. Specielt offensivt får vi skabt masser af chancer. Så har der måske været lidt med det defensive, men det hænger sammen med, at folk har været hårdt pressede, på grund af vi har trænet hårdere, end vi har været vant til.

Kampstart er kl. 23:00 dansk tid (21:00 lokal tid), og kampen vises live på 6'eren.

Der er returopgør på Brøndby Stadion den 7. juli kl. 18:30, og hvis du køber et sæsonkort til pokal- og Superliga-kampene i den kommende sæson, får du gratis adgang til dette opgør oven i hatten - køb dit sæsonkort her.