Brøndby IF sikrer sig nyt talent

28.06.2016 09:55

Andreas Kaltoft skifter fra København til Vestegnen, helt præcist fra B93 til Brøndby Masterclass og U19-mandskabet, og det var en glad spiller brondby.com fik en snak med efter kontraktunderskrivelsen.

- Det bliver fedt at skulle træne under Auri Skarbalius, der har været træner i Superligaen, og forhåbentlig kan gøre mig klar til at tage det næste skridt, siger Andreas Kaltoft.

Men selv om han har ambitioner, så ved han godt, at han ikke kommer sovende til sin drøm.

- I første omgang kræver det hårdt arbejde, og mit første mål er at falde godt til i truppen og lære alle at kende. Når jeg så forhåbentlig har etableret mig på holdet, håber jeg, at jeg i løbet af sæsonen kan få lov til at komme lidt op og træne med Superliga-truppen, lyder fra den den 18-årige midterforsvarer, der dog også kan dække den såkaldte 6'er-position på den defensive midtbane.

Hos chefen for Brøndby Masterclass, Kim Vilfort, er der glæde at spore over tilgangen af Andreas Kaltoft.

- Vi har et godt kendskab til Andreas, og det er kun blevet styrket yderligere af, at vores A+-træner, Bent Christensen Arensøe, kender Andreas fra sin tid som landstræner på U19-landsholdet. Andreas passer tilmed godt ind i truppen med de positioner, han spiller, som er både midtstopper og defensiv midtbane. Vi glæder os til at følge Andreas' yderligere udvikling i vores Masterclass-miljø.

Kontrakten løber frem til sommeren 2017.