Wilczek og Pukki: Det var hårdt, men godt

25.06.2016 17:10

- Det var en god kamp at spille i dag, men det var hårdt. Både på grund af varmen og luftfugtigheden, men også fordi vi spillede kamp i går, sagde Teemu Pukki efter kampen.

Han blev bakket op af Kamil Wilczek, der lige som Pukki kunne notere sig for to scoringer i dagens sejr på 6-3 over Ledøje-Smørum Fodbold.

- Varmen var en hård modstander, men luftfugtigheden var det værste.Når det er sagt, så var det gode minutter at få i benene og i hovedet, så vi kan få cheftrænerens spilfilosofi helt ind under huden, lød det fra den polske angriber.

Søndag har spillerne fået fri, og de glæder sig efter et par hårde dage.

- Det er rigtig hård træning, vi er igennem her i opstarten, og det kommer også til at betale sig i den anden ende. Vi tror på systemet og er ivrige efter at lære det, men det bliver også rart med en fridag, hvor både kroppen og hovedet kan restituere, forklarer Wilczek.

Teemu Pukki er enig:

- Med to kampe på to dage og en uges hård træning, skal der slappes af i morgen, og så er vi klar til en ny uge.

Første turneringskamp er torsdag den 30. juni i Reykjavik mod de islandske pokalvindere fra Valur, som skal kæmpe med de blågule i første kvalifikationsrunde til Europa League. Der er returopgør på Brøndby Stadion den 7. juli kl. 18:30, og hvis du køber et sæsonkort til pokal- og Superliga-kampene i den kommende sæson, får du gratis adgang til dette opgør oven i hatten - køb dit sæsonkort her.

LÆS OGSÅ:
?- Sejr på 6-3 over LSF