Röcker efter "debut": Let at falde ind

24.06.2016 22:02

Benedikt Röcker spillede som den eneste alle 90 minutter af fredagens træningskamp mod Næsby Boldklub, som Brøndby IF vandt 2-1 på mål af Johan Larsson og Jonas Borring. Dermed fik den tyske midterforsvarer uofficiel debut i Brøndby-trøjen.

- Jeg er glad for at have spillet min første kamp, og jeg er glad for at have vundet min første kamp, sagde Benedikt Röcker med et stort smil kort efter slutfløjtet.

Den 26-årige, nyslåede Brøndby-spiller udtalte ved kontraktunderskrivelsen i lørdags, at alle skal mærke, at han vil vinde, og det gælder også, selv om det er en træningskamp uden point på spil, hvor fokus i høj grad er på at få spillet holdet sammen.

- Jeg er en spiller, som kommunikerer meget og går forrest. Det vil jeg også gerne gøre her. Det er vigtigt for den måde, vi gerne vil spille på, og jeg har haft fokus på at bringe det med mig ind på holdet fra min første dag i klubben. Jeg synes, at det fungerede godt i dag, og jeg har gode holdkammerater, som gør det let for mig at falde ind. Jeg elsker at spille fodbold, og jeg glæder mig allerede til i morgen og næste uge.

Den næste opgave for Brøndby-mandskabet er allerede lørdag eftermiddag, hvor det går løs på udebane mod Ledøje-Smørum Fodbold. Der er kickoff kl. 14:00.

Første turneringskamp er torsdag den 30. juni i Reykjavik mod de islandske pokalvindere fra Valur, som skal kæmpe med de blågule i første kvalifikationsrunde til Europa League. Der er returopgør på Brøndby Stadion den 7. juli kl. 18:30, og hvis du køber et sæsonkort til pokal- og Superliga-kampene i den kommende sæson, får du gratis adgang til dette opgør oven i hatten - køb dit sæsonkort her.

LÆS OGSÅ: Matchvinderen Borring: Det går fremad