Matchvinderen Borring: Det går fremad

24.06.2016 22:40

Ganske efter planen skiftede cheftræner Alexander Zorniger stort set hele holdet i pausen af fredagens træningskamp mod Næsby Boldklub. En af de spillere, der fik anden halvleg i benene, var Jonas Borring, og fra sin position som angrebsmakker til Kamil Wilczek satte han matchvindermålet i kassen til 2-1.

- Silva kom til baglinjen efter en flot tværspasning fra Amir (Al-Ammari, red.) og ramte mig ved forreste stolpe. Jeg fik et fint touch, vendte rundt og satte den ind mellem benene på målmanden, forklarede Brøndby-matchvinderen efter slutfløjtet og autografskrivning på Alpi Arena. 

- Vi vil gerne spille med dybdeløb, og det er en af mine styrker. Derfor passede det mig også godt med angrebspositionen i dag. Jeg er ikke vant til at spille angriber, men det var fint at prøve, og jeg havde nogle gode dybdeløb, fik skabt nogle chancer - og så scorede jeg jo også, lød det videre fra Borring, som akkompagnerede den sidste sætning med et smil.

- Generelt er det vigtige ved disse kampe, at vi forsøger at få systemet mere og mere ind under huden. Der var nogle gode momenter med at lave genpres for derefter at spille den dybt. Hvis hele holdet ikke er med i det pres, bliver vi for let overspillet. Derudover er det vigtigt med masser af kommunikation, så vi får placeret os rigtigt og hjælper hinanden. Dette og meget mere arbejder vi med at forbedre i de her træningskampe, og jeg synes, at det går fremad, selv om vi selvfølgelig kun har været i gang i kort tid.

Den næste opgave for Brøndby-mandskabet er allerede lørdag eftermiddag, hvor det går løs på udebane mod Ledøje-Smørum Fodbold. Der er kickoff kl. 14:00.

Første turneringskamp er torsdag den 30. juni i Reykjavik mod de islandske pokalvindere fra Valur, som skal kæmpe med de blågule i første kvalifikationsrunde til Europa League. Der er returopgør på Brøndby Stadion den 7. juli kl. 18:30, og hvis du køber et sæsonkort til pokal- og Superliga-kampene i den kommende sæson, får du gratis adgang til dette opgør oven i hatten - køb dit sæsonkort her.

LÆS OGSÅ:
- Blågul 2-1-sejr i Næsby: Se kampfakta her
- Röcker efter "debut": Let at falde ind på holdet