Årets spillere i Masterclass

24.06.2016 08:30

Traditionen tro skal Årets Spiller kåres på de fem hold i Brøndby Masterclass. Kåringen står trænerteamet omkring de respektive hold for, og nedenfor kan du se, hvem de har valgt.

Vi begynder hos U19, hvor Nicklas Halse blev kåret til Årets Spiller.

- Nicklas Halse har over hele sæsonen holdt det mest stabile niveau. Både på og uden for banen går han forrest som et godt eksempel, og det overskud, han viser hver eneste dag, smitter af på holdkammeraterne.

- I den indledende del af sæsonen oplevede han modgang, men han bearbejdede det professionelt og kom endnu stærkere ud på den anden side. Med andre ord har vi ikke kun med en ægte vinder at gøre, men også en overvinder, lyder det fra U19-træner Frederik Birk, der tilføjer:

- I løbet af sæsonen deltog Halse på U19-landsholdet, ligesom han fik debut på Superliga-holdet, hvilket bevidner hans flotte sæson. 

Masser af fordele ved at have sæsonkort til Brøndby Stadion – se dem alle her

På U17 kan Jonas ”Mini” Helleberg Madsen kalde sig Årets Spiller.

- ”Mini” har præsteret på et stabilt, højt niveau over hele sæsonen både på træningsbanen og til kamp. Han lægger altid en 100 procents indsats for dagen. Ud over at være kulturbærer i form af sin egen arbejdsindsats er ”Mini” også god til at stille krav til sine holdkammerater, og han accepterer ikke, at der sløses.

- ”Mini” har hen over sæsonen fået debut for både U19- og Reserveliga-holdet, hvor han har fået spilletid i et par kampe, og uofficiel debut for Superliga-holdet i en træningskamp mod FC Roskilde i januar. Han er med sit gode humør og direkte facon vellidt af både trænere, ledere og spillere på tværs af årgangene, fortæller Kenneth Høier, der er assistenttræner for U17. 

Brøndby Shoppen er klar til den nye sæson – er du? Kig forbi shoppen her

U15 har kåret Morten Frendrup som Årets Spiller.

- Morten har gennem hele sæsonen sat en standard for træningsindsats, fokus, ejerskab, det at bidrage til fællesskabet og meget mere, som ingen andre på holdet har kunnet matche. Han har som anfører repræsenteret holdet og klubben på fornemmeste vis – ikke kun på banen under kamp, men i lige så høj grad uden for banen, i omklædningsrummet og i hele sin væremåde. 

- Til trods for at han kun har været en fast bestanddel af Masterclass i et år nu, har han udviklet sig til en kulturbærer og et forbillede for alle andre spillere i Masterclass. Vi glæder os til at følge Mortens fortsatte udvikling, lyder begrundelsen fra U15-cheftræner Frank Hjortebjerg.

Køb Brøndby IF-merchandise i Brøndby Shoppen

Lukas Lynge Karlsson er navnet på Årets Spiller på U14-årgangen.

- Lukas er valgt til årets spiller, fordi han er den spiller, der har udviklet sig mest gennem året, har været den mest kampafgørende spiller over hele sæsonen og den mest indflydelsesrige spiller, siger cheftræner Bo Nielsen.

Årets spiller på U13 blev målmand Andreas Gülstorff Pedersen.

- Andreas har han holdt et ekstremt højt niveau sæsonen igennem. Han har hurtige reaktioner, er stærk i feltet, fremragende med fødderne og så kan han dirigere sit forsvar på plads.

- Andreas er ikke bare en af de bedste målmænd i sin årgang i Danmark, han har også formået at udvikle sig så meget, at han er blevet matchet opad med U14 en hel del for at give ham større udfordringer, forklarer U13-cheftræner Morten Corlin om valget af Andreas Gülstorff Perdersen.

Køber du sæsonkort til Brøndby Stadion, får du kampen mod Valur med i købet.