Fem ændringer blandt trøjenumrene

14.06.2016 11:11

Brøndby-truppen er tilbage fra ferie. Det betød en række fysiske test fra morgenstunden, og kl. 16:30 går spillerne på træningsbanen for at sætte gang i aktionerne med bolden.

Køb dit sæsonkort til den nye sæson ved at klikke her

For Jonas Borrings vedkommende kommer det til at foregå med nummer 11 på træningstøjet. Midterforsvarer Mads Juel Andersen, som netop er rykket op i Superliga-truppen, har fået tildelt nummer 28, og den nytilkomne angriber Gustaf Nilsson kommer til at træne og spille med nummer 22. Sidstnævnte må dog tage hul på opstarten i styrkelokalet, da han pådrog sig et brud i foden i april.

Rezan Corlu og Daniel Stückler (billedet) spillede i sidste sæson med henholdsvis nummer 32 og 34 på ryggen. I den nye sæson vil det i stedet være nummer 17 og 24. Nederst i denne artikel kan du se trøjenumrene til den nye sæson.

Masterclass-talenter træner med

Cheftræner Alexander Zorniger har indkaldt to Masterclass-spillere til den første uge af opstarten. Det betyder, at U19-keeper Jacob Pryts Larsen og U19-forsvarer Joel Kabongo allerede fra i dag træner med Superliga-truppen.

På grund af landsholdsopgaver er ferien blevet skubbet for Teemu Pukki, Frederik Holst, Andrew Hjulsager, Patrick Da Silva, Frederik Rønnow, Rodolph Austin og Lebogang Phiri. De vil derfor ikke starte op med resten af truppen i dag.

Trøjenumre for 2016/17-sæsonen

1. Frederik Rønnow
2. Jesper Juelsgård
5. Martin Albrechtsen 
7. Thomas Kahlenberg
8. Rodolph Austin 
9. Teemu Pukki
10. Magnus Eriksson
11. Jonas Borring
12. Frederik Holst
13. Johan Larsson
15. David Boysen
16. Mads Toppel
17. Rezan Corlu
18. Lebogang Phiri
19. Christian Nørgaard
20. Kamil Wilczek
21. Andrew Hjulsager
22. Gustaf Nilsson
23. Patrick Da Silva
24. Daniel Stückler
25. Christian "Greko" Jakobsen
27. Svenn Crone
28. Mads Juel Andersen

I tillæg til ovenstående trup er Ariel Nuñez og Elba Rashani udlejet frem til henholdsvis den 1. juli og den 31. december.

LÆS OGSÅ:
- Se eller gense Zorniger-pressemødet her
- Ahron Thode: Den bedste træning er kampe