Phiri: Vi skal slutte sæsonen godt af

28.05.2016 12:05

Det blev til en 2-0-sejr og tre point mod Hobro IK, og tredjepladsen i Alka Superligaen er dermed stadig en mulighed. Lebogang Phiri ser frem til kampen på søndag kl. 17:00 mod SønderjyskE, hvor holdet vil give alt for at vinde, og han håber at se en masse fans på stadion.

- Vi kommer ind til kampen med en god portion selvtillid på grund af sejren mod Hobro. Vi vil kæmpe for tredjepladsen, for den kan vi stadig nå. Jeg tror, vi kan spille mere frit, fordi vi har sikret Europa League-kvalifikationen. Vi vil imidlertid virkelig gerne opnå den tredjeplads, så alle drengene er klar på at gå efter den. Det kræver i første omgang, at vi vinder vores egen kamp, så det er vores fokus, siger "Lebo", der gerne vil give tilbage til fansene, som har været en fantastisk støtte hele året.

- Vi vil gerne give noget tilbage til vores fans, og vi er indtillede på at angribe kampen fra start. Vi skal stå solidt defensivt, men vi vil også forsøge at skabe noget offensivt. Vi håber at se en masse fans på søndag, så vi sammen kan slutte sæsonen godt af, afslutter Phiri.

Kampen mod SønderjyskE spilles på søndag kl. 17:00 på Brøndby Stadion, og billetter kan købes her.

Man kan dog allerede fra kl.13:00 møde op ude ved stadion og varme op til kampen, da vi endnu engang afholder "Gult stadion". Her vil der være masser af underholdning i form af live musik, aktiviteter for børn, samt forskellige madboder, hvor man sammen kan nyde eftermiddagen. Læs alt om de mange aktiviteter her.

Hovedpartner Bet25.dk giver odds 2.25 på en hjemmesejr til de blågule.