Agger i truppen mod SønderjyskE

28.05.2016 20:45

Sæsonens sidste kamp spilles i morgen, hvor SønderjyskE gæster Brøndby Stadion, der kommer til at være klædt på til fest i endnu en omgang "Gult stadion". Der kommer til at være masser af muligheder for at hygge sig, blive underholdt med live musik og få spændende, kulinariske oplevelser. 

Riza Durmisi er med i truppen og får dermed chancen for at sige farvel til Brøndby IF og fansene med en sidste kamp. Det samme gør sig desværre ikke gældende for Johan Elmander, der må sidde over med karantæne. Det ændrer dog ikke på, at han selvfølgelig også kommer og siger farvel.

Martin Ørnskov sidder ude med skade, og må derfor også se kampen fra tribunen.

Daniel Agger er tilbage i truppen efter sin skade fra kampen mod Viborg FF i mandags. Tilbage er også Johan Larsson og Frederik Holst, der sad over med karantæne mod Hobro IK i torsdags.

Truppen mod SønderjyskE

1. Frederik Rønnow (GK)
16. Mads Toppel (GK)
2. Jesper Juelsgård
5. Martin Albrechtsen
8. Rodolph Austin
9. Teemu Pukki
10. Magnus Eriksson
12. Frederik Holst
13. Johan Larsson
15. David Boysen
17. Riza Durmisi
18. Lebogang Phiri
19. Christian Nørgaard
20. Kamil Wilczek
21. Andrew Hjulsager
22. Daniel Agger
25. Christian "Greko" Jakobsen
27. Svenn Crone
34. Daniel Stückler

Sæsonens sidste hjemmekamp skal være en gul fest på alle tribuner!

Klæd dig i gult, når det på søndag kl. 17:00 går løs mod SønderjyskE på Brøndby Stadion. Du kan med fordel benytte dig af et af vores "Gult stadion"-tilbud - læs mere her. Du kan selvfølgelig også købe en almindelig billet via billetter.brondby.com.

LÆS OGSÅ: "Gult stadion" er meget mere end fodbold - se programmet her

Hos vores hovedpartner Bet25.dk kan du i skrivende stund få odds 2.30, hvis du spiller på en sejr til Brøndby IF mod SønderjyskE.