Optakt: Info og stats om BIF - SJE

27.05.2016 11:23

Kampinfo
Kamp: Brøndby IF - SønderjyskE, Alka Superliga 15/16, 33. runde
Kickoff: Den 29. maj kl. 17:00
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Billetter: Køb her
TV: Canal 9
Liveupdate: @BrondbyLive

Udvalgte Bet25-kampodds
Brøndby IF vinder kampen? Ja 2.35
Får Brøndby IF clean sheet i kampen? Ja 2.90 | Nej 1.35
Over/under 1.5 mål i kampen? Over 1.35 | Under 3.25
Hentet fra Bet25.dk.

Superligaform
Brøndby IF: V-T-V-V-V
SønderjyskE: U-V-T-V-V

Seneste fem indbyrdes Superligaopgør
06.03.2016 SønderjyskE 3-1 Brøndby IF
23.08.2015 Brøndby IF 1-0 SønderjyskE
12.04.2015 SønderjyskE 0-1 Brøndby IF
23.11.2014 Brøndby IF 1-0 SønderjyskE
17.08.2014 Brøndby IF 2-0 SønderjyskE

Karantæne
Johan Elmander

Karantæne ved næste advarsel*
Kamil Wilczek (3 point)
Teemu Pukki (3 point)
Magnus Eriksson (6 point)
Martin Albrechtsen (6 point)
David Boysen (3 point)
---
Adama Guira (3 point)
Tommy Bechmann (3 point)
Marcel Rømer (3 point)
Pierre Kanstrup (6 point)

Vinkler om kampen

Det er Superligakamp nr. 30 mellem Brøndby IF og SønderjyskE. Statistikken siger 18 sejre til Brøndby IF, seks uafgjorte og fem nederlag samt en målscore på 66-31 set med Brøndby IF’s øjne.

Brøndby IF kan med en sejr over SønderjyskE, og et samtidigt nederlag til FC Midtjylland mod FC Nordsjælland, tage bronzemedaljerne. Det vil i givet fald være det syvende sæt bronzemedaljer, som Brøndby IF hjemtager i Superligaen.

Brøndby IF har vundet de fire seneste Superligakampe mod SønderjyskE på Brøndby Stadion, hvilket allerede er den længste serie af sejre i træk mod SønderjyskE på hjemmebane. Derudover har de tre seneste hjemmekampe været med et clean sheet mod SønderjyskE.

Hvis kampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE indeholder mindst tre scoringer, vil den tredje scoring være mål nr. 100 i indbyrdes Superligakampe mellem Brøndby IF og SønderjyskE. Mindst to-tredjedele af målene vil være scoret af Brøndby IF.

Superligakampene mellem Brøndby IF og SønderjyskE har hidtil indeholdt 97 scoringer svarende til godt 3,3 mål pr. kamp. Dog har målnettet ikke blafret helt så meget på det seneste med blot ni scoringer i de fem seneste kampe.

Hvis Brøndby IF taber til SønderjyskE, vil indeværende sæsons tre kampe mod sønderjyderne kun have resulteret i tre point. Det vil i givet fald være Brøndby IF’s dårligste pointhøst mod SønderjyskE siden sæsonen 2012/13, der gav kun ét point.

Der er historisk garanti for point til Brøndby IF, når spilledatoen hedder 29. maj. De seks tidligere DM-kampe afviklet på denne dato er endt med fem sejre og en uafgjort, men i Superligaen og på Brøndby Stadion siger statistikken fire sejre ud af fire mulige.

Brøndby IF og SønderjyskE har mødtes i Superligaen den 29. maj én gang tidligere, i 2011, hvor det i Haderslev blev til en sejr på 2-0 til Brøndby IF. Kampen var ligeledes i 33. og sidste spillerunde og betød, at Brøndby IF endte med bronzemedaljer.

Mads-Kristoffer Kristoffersen dømmer sin 19. og sidste Superligakamp i indeværende sæson. Han har dømt Brøndby IF ved 16 tidligere lejligheder, hvoraf de ni har været på Brøndby Stadion med seks sejre, to uafgjorte og blot et nederlag som resultat for Brøndby IF.

En Superligakamp mellem Brøndby IF og SønderjyskE er aldrig endt uden scoringer. I 21 af de 29 tidligere kampe har Brøndby IF scoret først med 16 sejre, tre uafgjorte og to nederlag som resultat, hvorimod SønderjyskE i de otte resterende kampe har fået to sejre, tre uafgjorte og tre nederlag efter at have scoret først.

Brøndby IF kan med et clean sheet mod SønderjyskE tage førstepladsen med 15 clean sheets i indeværende sæson. Det antal kan dog tangeres af FC København, der ligeledes inden sidste runde står noteret for 14 clean sheets.

Kilde: danskfodbold.com

*Det er kun ved udvisninger, at karantæne overføres til næste sæson