Boysen: Jeg behøver ikke kun score flotte mål

26.05.2016 23:10

Det blev til en 2-0-sejr i dagens kamp mod Hobro IK. David Boysen var manden, der åbnede ballet med sin scoring til 1-0. Det var kantspillerens tredje sæsonscoring, og han var en begejstret mand efter kampen.

- Det var super dejligt at score. Det handler om at score mål, og da jeg var yngre, ville jeg altid score de flotte mål. Det behøver jeg ikke mere. Et mål som i dag var ikke ligefrem flot, men det handler om at putte dem i kassen. Det er ligemeget hvordan, den kommer i mål, og nu har jeg scoret tre mål i foråret, hvilket er skønt, sagde Boysen, som synes, kampen gik fornuftigt, og det er godt for klubben at være tilbage i Europa.

- Vi skulle bringe en masse energi i dag, og så skulle vi stå imod deres stærke fysik og farlige dødbolde. Det synes jeg, vi gjorde godt, og der er flere spillere, der gik forest i dag i forhold til det, hvilket jeg tager hatten af for. Det er stærkt for klubben at være tilbage i Europa, og for mig bliver det fantastisk at prøve det, sagde målscoreren, som går fuldt ud efter sejren på søndag.

- Vi giver alt på søndag, og vi går benhårdt efter vores sæsonmål, som er tredjepladsen. Chancen er der, og vi skal spille den chance. Det er skønt at være sikker på Europa, men vi vil gå efter vores mål. Støtten var som altid outstanding i dag, og man mærker passionen i klubben, hvilket man kan mærke fra dag et af, man er her.

Næste opgave for Brøndby-holdet er på søndag, hvor SønderjyskE gæster Brøndby Stadion i Alka Superligaens sidste spillerunde. Tredjepladsen er stadig i spil, og du kan sikre dig billet til det spændende opgør her. Der vil være "Gult stadion" på søndag, og du kan se programmet for det her

LÆS OGSÅ:
- Sejr i Hobro og Europa League-kvalifikation sikret
- To 100-kampsjubilarer: Nu gælder det søndag