Auri: Nu jagter vi bronzen

26.05.2016 23:25

De blågule kunne torsdag aften forlade DS Arena i Hobro med en fortjent 2-0-sejr i bagagen. 

Sejren betød ikke blot, at "Drengene fra Vestegnen" sikrede sig minimum en fjerdeplads i Alka Superligaen med en runde tilbage, men ligeledes en plads i Europa i næste sæson.

brondby.com fangede cheftræner Auri Skarbalius efter kampen for en reaktion.

- Som jeg sagde til spillerne i omklædningsrummet efter kampen, kan man vælge at slå op i banen eller at kæmpe og tro på det. Her i klubben rejser vi os altid, og det viste vi endnu engang i dag. Vi viser attitude og fight igennem hele kampen og arbejder som et hold. Vi havde før kampen talt meget om at holde aftalerne med hinanden, og det gør spillerne i dag.

Boysen: Jeg behøver ikke kun score flotte mål

- Defensivt lykkedes vi rigtig godt. Vi vidste, Hobro ville være farligst på deres dødbolde med deres voldsomme fysik, og selvom de kommer frem til et par enkelte farlige situationer, hvor Rønnow viser sin klasse, så står vi defensivt rigtig stærkt.

- Vi er rigtig glade for, at pladsen i Europa næste sæson nu er garanteret, men vi jagter tredjepladsen, og vi har alt at spille for på søndag mod SønderjyskE. Vi er selvfølgelig afhængige af at FC Midtjylland taber deres kamp, men den del af regnestykket kan vi kun bruge til noget, hvis vi selv vinder over SønderjyskE. 

- Nu håber vi på, at der kommer en masse tilskuere på stadion på søndag, så vi sammen med vores fans kan jagte bronzemedaljerne.

Kampen mod SønderjyskE spilles på søndag kl. 17:00 på Brøndby Stadion, og billetter kan købes her. Man kan dog allerede fra kl.13:00 møde op ude ved stadion og varme op til kampen, da vi endnu engang afholder "Gult stadion". Her vil der være masser af underholdning i form af live musik, aktiviteter for børn, samt forskellige madboder, hvor man sammen kan nyde eftermiddagen. Læs alt om de mange aktiviteter her.