Rønnow: Vi har bevist, at vi kan rejse os

25.05.2016 18:35

Kampen mod Hobro har fået ny vigtighed, men målsætningen om kvalifikation til europæisk fodbold er stadig inden for rækkevidde.

- Det er vigtigt, at vi stadig har det i egne hænder, men vi skal ikke tale så meget – vi skal ud og vise det på banen, og det har vi gjort i tre kampe, hvor vi hev tre sejre hjem på to svære udebaner Randers og Esbjerg, red.) og hjemme mod et fint FC Nordsjælland-hold.

- Det er ud og gøre, som vi har gjort mange gange denne sæson – rejse os igen. Jeg ved godt, at det har vi sagt mange gange, men vi har også bevist, at vi kan gøre det efter en skuffende præstation. Og vi skal rejse os i Hobro. Der er slet ikke noget der. Det er nu, det spidser til. Vi skal gå benhårdt efter den europæiske plads og selvfølgelig også tredjepladsen, selv om det ser svært ud nu, lyder det fra Brøndby IF’s landsholdsmålmand, der understreger vigtigheden af at komme godt ud fra første fløjt.

- Vi skal ud over stepperne fra start, men vi skal også være klart fra start, for der har vi haltet i nogle kampe på det seneste.

- Vi har et forfærdeligt resultat mod Viborg i mine øjne, så nu skal vi ud og vise på banen mod Hobro, at vi er klar. Det er vigtigt, at vi kommer ordentligt fra start, så det ikke bliver op ad bakke ved at komme hurtigt bagud, som vi har gjort i andre kampe.

Du kan hos vores hovedpartner Bet25.dk i skrivende stund få odds 2.15, hvis du spiller på, at der kommer mere end tre scoringer i kampen.

Allerede på nuværende tidspunkt kan du sikre dig en fast plads til hjemmekampene i 2016/17-sæsonen. Læs mere om alle fordelene ved et sæsonkort til Brøndby Stadion via saesonkort.brondby.com. Priserne starter fra kun 995,- kr.

LÆS OGSÅ:
- Riza: Vi kan selv afgøre det
- Vind to pladser i Michael Laudrup Lounge til "Gult stadion"