Masterclass-talenter nåede finalen i Holland

24.05.2016 14:12

I den forgange weekend deltog et udvalgt U16-hold i den internationale turnering Delta Cup i Houten, Holland. Med i turneringen var hollandske PSV Eindhoven, ADO Den Haag, FC Utrecht, Delta Sports '95, svenske IFK Göteborg, belgiske KV Mechelen og slovakiske Slovan Bratislava.

Turnering var udformet, så alle hold mødtes indbyrdes og spillede om to finalepladser. Kampenes varighed var 2 x 15 minutter. Efter de syv kampe i gruppespillet var Brøndby IF nummer et i gruppen med 14 point og en målscore på 9-3. Dermed ventede PSV i finalen. I en spændende og medrivende finale tabte Brøndby-holdet desværre 1-0 efter at være kommet bagud i det 7. minut. En god og lærerig turnering, hvor trænerne fik lov at se spillere for årgang 2000 og 2001. Brøndby-mandskabet var det yngste i turneringen med otte spillere fra årgang 2001.

Den blågule cheftræner ved turneringen, Kenneth Høier, var tilfreds med turen. Han mener, at turneringen var god for holdet - både i forhold til konkurrence mod gode modstandere, men også for sammenholdet på tværs af årgangene.

- Formålet med turen var at se spillerne mod anderledes og til tider også stærkere modstandere end det, vi kan præstere herhjemme. Derudover tager vi af sted for at se, hvordan U15-årgangen præsterer mod ældre og stærkere mostandere, men også for at bringe den kommende U17-årgang sammen og få dem rystet sammen frem mod næste sæson.

- Turneringen gik rigtig godt, og drengene leverede nogle solide præstationer. Hen over turneringen fik vi lagt på i forhold til vores restforsvar, og vi var også et af de hold, der lukkede færrest mål ind i turneringen. Vi havde Muamer Brajanac, der kommer til klubben fra Kolding efter denne sæson, med derned, og han gjorde det også fornuftigt, selv om han var hæmmet af en hævet tå. Alt i alt var det gode lærepenge for drengene og en god mulighed for os trænere til at se spillerne an mod stærke modstandere, lyder det fra Kenneth Høier.

Truppen var: Rasmus From, Frederik Nørrestrand, Gustav Steener Olsen, Benjamin Laursen, Lucas Rejnhold Steen, Jonas Rosfeldt, Oliver Falkengaard, Andreas Pyndt, Muamer Brajanac, Jesper "Jobbe" Lindstrøm, Magnus Warming, Victor Sørensen, Roni Arabci, Mikkel Eslund, Lasse Munkholm, Simon Rossil, Morten Frendrup og Ertugrul Teksen.

Puljekampe

Brøndby IF - Slovan Bratislava 1-1 (Ertugrul Teksen)
Brøndby IF - PSV Eindhoven 0-2
Brøndby IF - IFK Göteborg 1-0 (Muamer Brajanac)
Brøndby IF - FC Utrecht 2-0 (Ertugrul Teksen & Andreas Pyndt)
Brøndby IF - ADO Den Haag 0-0
Brøndby IF - KV Mechelen 1-0 (Magnus Warming)
Brøndby IF - Delta Sports '95 4-0 (2 x Muamer Brajanac & 2 x Magnus Warming)

Finalekamp: Brøndby IF - PSV Eindhoven 0-1

Startopstilling

Magnus Warming - Andreas Pyndt - Ertugrul Teksen

Mikkel Eslund

Benjamin Laursen - Morten Frendrup

Victor Sørensen - Lasse Munkholm - Gustav Steener Olsen - Frederik Nørrestrand

Rasmus From

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).