Elmander: Det var ikke sådan, jeg ville sige farvel

23.05.2016 22:40

- Det er forfærdeligt, hvis det giver mig to kampes karantæne. Så var det min sidste kamp på Brøndby Stadion og for Brøndby, og det var ikke sådan, jeg ville sige farvel til klubben og de fantastiske fans.

Johan Elmander sidder trist i omklædningen efter nederlaget til Viborg. En kamp, der blev hans sidste kamp for Brøndby IF grundet det røde kort, han modtog sent i kampen.

- Jeg havde set frem til at få spilletid i den sidste hjemmekamp, og det gør virkelig ondt. Jeg kommer ikke til at sove meget i nat. Inderst inde er det selvfølgelig min fejl, og det er jeg ked af, lyder det fra Brøndby-legenden.

Om episoderne forklarer han:

- På det første gule kort, synes jeg, at jeg skal have et frispark, inden jeg tager fat i modstanderen, så det, synes jeg, er en lidt hårdt advarsel.

- Den anden situation forstår jeg godt, at han kan give mig det andet gule og rødt kort på også, men det er ikke bevidst, at jeg rammer ham – det kan man også se på tv-billederne, men dommeren synes, at jeg anvender mine arme som et våben, og så er der ikke så meget mere at sige til det.

- Jeg hopper op i en duel sådan ti ud af ti gange, og der sker næsten aldrig noget, men her løber han ind i min arm og begynder at bløde efterfølgende, og så får jeg det andet gule, siger angriberen.

Selv om det ikke bliver til spilletid til Johan Elmander i sæsonens sidste to kampe, så kommer han og siger farvel til fansene til hjemmekampen mod SønderjyskE på søndag den 29. maj kl. 17.

- Det betyder rigtig meget for mig at få sagt farvel. Jeg havde håbet på at gøre det i spilletrøjen og måske med et mål, men sådan skulle det ikke være. Jeg håber, at mange kommer og ser kampen, for jeg vil gerne sige farvel til så mange som muligt og takke dem for al den støtte, jeg altid har fået fra fansene.

Du kan købe din billet til opgøret mod SønderjyskE på billetter.brondby.com

Allerede på nuværende tidspunkt kan du også sikre dig en fast plads til hjemmekampene i 2016/17-sæsonen. Læs mere om alle fordelene ved et sæsonkort til Brøndby Stadion via saesonkort.brondby.com. Priserne starter fra kun 995,- kr.