- Fight og indstilling er basen

23.05.2016 06:45

Auri Skarbalius har sammen med sine spillere hentet ni point i de sidste tre kampe. Selv om det begynder at ligne en stime, så nægter cheftræneren at kigge længere frem end mod Viborg. Og sejrene i de seneste kampe tæller ikke mod Viborg.

- Vi vinder ikke over Viborg på grund af de præstationer, vi har leveret på det seneste. Dermed er det sagt, at det er vigtigt, at vi leverer igen. 

- Vi skal passe på, vi ikke ubevidst kommer på hælene fra kampens start. Vi så mod Esbjerg, at så bliver vi straffet benhårdt, og jeg håber, at vi lærte noget af det, så vi er skarpe fra start. Ikke at præstationen mod Esbjerg var dårlig, men fra starten manglede vi den sidste skarphed i de forskellige situationer. Den skal være der mod Viborg i aften, understreger Auri Skarbalius.

Han vil gerne spille flot fodbold, men hver ting har sin tid og sit udgangspunkt.

- For mig er fight og den rigtige indstilling altid basen. Uanset hvor flot fodbold, man vil spille, så er det basen. Så ved man, hvor man har hinanden som et hold, og når man har det, så arbejder man videre derfra.

- Det er lettere, når man overholder de aftaler, man har på et hold. Det er det, der giver udbytte – som mod Esbjerg, fortæller Auri, der har været tilfreds med spillernes indstilling til daglig.

- Spillerne skal roses for, at der hele tiden har været fokus til træning. Også når resultaterne ikke var, som vi ønskede. Spillerne har været koncentrerede og har arbejdet hårdt, og troen på tingene har hele tiden været der.

- Man siger, at når man vinder, så tænker man ikke over tingene undervejs, man gør det bare. Når man taber, så tænker man måske lidt for meget over tingene.

Og cheftræneres opskrift på sejr mod Viborg?

- Vi skal have en bedre start end mod Esbjerg. Så kort kan det siges.

Du kan købe din billet til aftenens kamp via billetter.brondby.com.

Allerede på nuværende tidspunkt kan du også sikre dig en fast plads til hjemmekampene i 2016/17-sæsonen. Læs mere om alle fordelene ved et sæsonkort til Brøndby Stadion via saesonkort.brondby.com. Priserne starter fra kun 995 kr.