- En fælles forståelse for at løbe den ekstra meter

14.05.2016 08:09

Det er blevet til to sejre ud af to mulige for Brøndby IF i de sidste to kampe af Alka Superligaen. Andrew Hjulsager er startet inde i begge to, og den unge kantspiller føler, det går bedre for hvert minut, han får i benene. Han ser frem mod en spændende kamp mod Esbjerg fB på mandag den 16. maj kl. 18:00.

- Det er gået fint de sidste kampe, men jeg kan selvfølgelig godt mærke, at jeg mangler den sidste skarphed. Det går fremad, og vi har fået to vigtige sejre, som får os tættere på vores mål. Vi vil gerne fortsætte stilen og tage sejren på mandag mod Esbjerg, siger Hjulsager, der mener, at indstillingen holdet har vist de seneste kamp, skal fortsætte på mandag.

- Vi har haft løbevilligheden og attituden de sidste par kampe, og det har været medvirkende til de positive resultater. Det er vigtigt at kunne hive sejre hjem på fight, også når vi ikke spiller det polerede fodbold, som vi gerne vil. Der er en fælles forståelse for, at man løber den ekstra meter for hinanden, og det var blandt andet tydeligt i Randers, hvor folk stod sammen og kæmpede.

- Kampene mod Esbjerg er tit meget åbne, hvor der er mange omstillinger. Det skal vi være klar på, men det er også vigtigt, vi finder de perioder, hvor vi kan få ro på kuglen og have mere boldbesiddelse.

Andrew Hjulsager er glad for spilletiden, men i stedet for at hvile på de laurbær, så stiller han krav til sig selv.

- Jeg er en offensiv spiller, så jeg vil gerne kreere lidt flere chancer til holdet og komme til flere afslutninger selv, afslutter Brøndby IF's nummer 21.

Tror du på Andrew Hjulsager som målscorer i opgøret mod Esbjerg fB på mandag den 16. maj kl 18:00, så kan du få odds 5.90 hos vores hovedpartner Bet25.dk.

Husk også at købe eller forny sæsonkort til Brøndby Stadion.  Vi har nemlig åbnet for sæsonkortsalget til Sydsiden, og med sådan et kort i hånden får du adgang til alle Alka Superliga- og pokalkampe i 2016/17-sæsonen på Brøndby Stadion for blot 995 kr. Derudover er der en række andre fordele - læs mere via saesonkort.brondby.com.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).