Durmisi: Vi skal fortsætte vores energi og aggressivitet

11.05.2016 10:32

I morgen kl. 18:00 går det løs i Alka Superligaens 29. spillerunde, når Brøndby IF drager til BioNutria Park Randers for at spille mod Randers FC. Brøndby IF's dynamiske venstreback Riza Durmisi ser frem til kampen, hvor han gerne vil fortsætte de gode takter, som holdet viste mod FC Nordsjælland.

- Vores energi og aggressivitet er nogle af vores stærke sider, og det skal vi fortsætte med mod Randers. Vi ved det bliver en svær kamp, da de er et godt hold, som er gode på hjemmebane.

- Det plejer at starte som en fysisk kamp, og derfra udvikler kampene sig forskelligt i Randers. Tit kan det også godt være præget af meget duelspil, og der skal vi være stærke og kvikke på andenboldene, siger Riza, som går til kampen som enhver anden kamp.

- Vi vil ind og vinde kampen - det vil vi altid. Hvis jeg kunne putte en mere i kassen, vil det da være skønt, men det vigtigste er, at vi vinder kampen.

Durmisi og David Boysen har dannet venstre side for Brøndby IF det meste af forårssæsonen, og venstrebacken føler, samarbejdet bliver bedre kamp for kamp.

- Jeg har spillet med lidt forskellige kantspillere denne sæson, men jo flere kampe David og jeg får, jo bedre forstår vi hinandens spillemønstre. 

Tror du på Riza Durmisi som målscorer i kampen mod Randers FC, kan du få odds 8.00 hos vores hovedpartner Bet25.dk.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).