Bet25: Vind Kahlenbergs eller Austins træningssæt

06.05.2016 11:23

Rudolph Austin må desværre se til fra tribunerne, når Brøndby IF på mandag den 9. maj kl 19:00 tager imod FC Nordsjælland i Alka Superligaen. Grundet et gult kort i den seneste kamp mod AaB er han nemlig spærret af karantæne.

Selv om den stærke midtbanespiller ikke kommer på banen, er han ét af to midtpunkter i Bet25´s lækre konkurrence i forbindelse med FC Nordsjælland-kampen. Du har nemlig mulighed for at vinde det træningssæt, som enten Austin eller Kahlenberg har pisket rundt i på træningsbanen.

Alt, du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at sætte et spil på minimum en krone før eller under mandagskampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Uanset om du vinder eller taber på dit væddemål, har du mulighed for at vinde et af de to Brøndby-profilers unikke træningssæt.

Regler for denne træningstøj-kampagne

- Kampagnen gælder nye og gamle kunder, som er registreret Brøndbyernes IF-støtte under Bet25’s Klubbet

- Du er kvalificeret til kampagnen ved blot at placere et enkelt væddemål/ live-væddemål til en krones indsats på kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland den 9. maj 2016.

- Der er ingen krav om minimum odds. 

- Du må gerne spille single eller kombinere mellem alle markeder både live og før kampstart. Væddemålet/væddemålene skal bare være afgjort senest den 9. maj 2016 kl. 19:00 umiddelbart efter kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

- Tirsdag den 10. maj 2016 trækkes der lod blandt alle deltagere, og vinderne får straks besked kl. 12:00 via e-mail. 

- Der er i alt to vindere.

Bet25.dk forholder sig retten til at ændre, annullere eller afvise ethvert tilbud. 

Bet25.dk forbeholder sig alle rettigheder til at suspendere, modificere eller aflyse denne kampagne på et hvilket som helst stadie.