Nederlag i Aalborg

01.05.2016 17:51

Brøndby IF havde det svært i søndagens udekamp mod AaB, som vandt 3-0 for sit hjemmepublikum.

Brøndby-spillerne startede kampen med aggressivitet og lyst til at udfordre. Generelt havde de blågule, som var trukket i de grønne udebanedragter, ro på både bolden og kampen. Det varede imidlertid ikke længe. Efter cirka 10 minutter havde hjemmeholdet sat sig på kampen med gode kombinationer og flere store chancer. Frederik Rønnow var en god redningsmand i flere situationer - blandt andet da Lukas Spalvis var alene igennem, men den talentfulde Brøndby-keeper kom flot ud, gjorde sig bred og erobrede bolden fra angriberens fødder.

Undervejs mistede Brøndby IF Martin Albrechtsen, som måtte humpe fra banen og lade sig erstatte af Jesper Juelsgård. Det var efter 13 minutters spil. Brøndby IF kunne dog have været i front kort før pausen, da Martin Ørnskov sparkede bolden på overliggeren efter udfordringer fra Christian "Greko" Jakobsen i højre side. Kort efter var det AaB's tur til at ramme "træværket", men ingen af holdene formåede at score inden pausefløjtet.

Til gengæld var anden halvleg blot fem minutter gammel, før netmaskerne blafrede. Nicolaj Thomsen fulgte op på et AaB-hjørnespark og sparkede bolden fladt i kassen til hjemmeholdets 1-0-føring. AaB-dominansen fortsatte, og efter en times spil kom 2-0-målet, inden Lukas Spalvis gjorde det til 3-0 på et straffespark i det 75. minut. Dermed kunne AaB sætte tre velfortjente point ind på kontoen.

Næste opgave for Brøndby IF er hjemmekampen mod FC Nordsjælland mandag den 9. maj.