Auri: Tempoet skal op

01.05.2016 21:39

Søndag eftermiddag spillede Brøndby IF på udebane mod AaB. En udebane, som i de sidste mange sæsoner har givet de blågule store udfordringer, og desværre gjorde det sig også gældende i dag,  da Brøndby-mandskabet tog hjem fra det nordjyske med et 3-0-nederlag i baggagen.

brondby.com fangede Auri Skarbalius efter kampen, og det var en skuffet cheftræner, som kræver en trodsreaktion fra spillerne.

- I dag lykkedes vi ikke med at sætte AaB under pres, når de havde bolden, hverken i vores høje eller lave pres. Det gjorde, at de i dag fik tid og rum til at sætte deres offensiv op. Da vi selv havde bolden, så var vi tilsvarende heller ikke gode nok til at få "sat" vores spil. Nu skal vi analysere kampen og klargøre os til kampen mod FC Nordsjælland, men vi så i dag, at vi skal arbejde endnu mere til træning på at øge tempoet og sætte farten op i vores presspil.

Med seks kampe tilbage i sæsonen jagter de blågule stadig målsætningen om en top 3-placering.

- At vi taber på udebane til AaB ændrer ikke ved vores mål om en plads i top 3 og dermed europæisk deltagelse. Efter præstationen i dag kræver det, at vi alle sammen løfter os og slår tilbage på mandag mod FC Nordsjælland. Det er det mindste, man kan forlange. Vi skal have en trodsreaktion fra alle spillerne og vise, at vi kan, og at vi vil jagte hvert et point.

Næste opgave for Brøndby IF er hjemmekampen mod FC Nordsjælland mandag den 9. maj.