Nørgaard chattede med fans: Se et udpluk her

29.04.2016 11:20

I går havde man mulighed for at stille spørgsmål og chatte med Christian Nørgaard på Brøndby IF's Facebook-side. Midtbanekreatøren blev mødt af mange forskellige spørgsmål fra klubbens ihærdige fans, og desværre også flere end han kunne nå at svare på. Vi har udvalgt et udpluk til jer. 

Maiken Gundal Rasmussen:

- Er der fans, der gør større indtryk end andre, og hvilken klub drømmer du om at komme til?

Christian Nørgaard:

- Der er altid nogle fans, der gør et større indtryk, hvor du blandt andet er en af dem. Det sætter man altid pris på. Generelt er det svært ikke at være imponeret af vores fans, som er der i både med- og modgang. Er stor Real Madrid-fan, så det må være den store drøm.

Valon Saciri:

- Hvilken type spiller ser du dig selv som, nu og i fremtiden? Ps. I min verden er du fremtidens centrale playmaker og kaptajn, som går forrest med hårdt arbejde.

Christian Nørgaard:

- Først og fremmest mange tak for de pæne ord. Jeg synes altid, det er svært at sammenligne sig selv med andre fodboldspillere, når de er på så højt et niveau. Hvis jeg kigger på mit eget hold, er Kahlenberg en spiller, som jeg kigger meget på.

Søren Clausen:

- Hvad skal du forbedre mest, hvis du skal have en fast plads i startopstilligen? Er du positiv overfor en forlængelse af kontrakten?

Christian Nørgaard:

- Jeg skal være mere afgørende og dominerende, end jeg har været før. Jeg følger mig i topform i øjeblikket, så jeg glæder mig til at få chancen. Er bestemt åben overfor muligheden, men det kræver også en klar interesse fra klubbens side.

Jan Mølgaard:

- Hvor meget "suger" du til dig ved at lytte til og følge en så god spiller som Thomas Kahlenberg?

Christian Nørgaard:

- Alt det jeg kan. Han har nogle erfaringer og nogle egenskaber i sit spil, som jeg stræber efter at kunne opnå. Så det kræver man lytter efter og er åben for at lære nye ting.

Emil Nordal:

- Ser du Brøndby IF som en større klub end FC København, selvom du spiller i Brøndby IF?

Christian Nørgaard:

- Ja, det synes jeg. Der er nogle værdier og historie i denne her klub, som bare overskygger FCK på så mange parametre. Ting som fællesskab - altså de mange frivillige personer omkring klubben og det, at selv om vi er Superliga-spillere, stadig er tæt på amatørholdene og de unge spillere.

Thommas Marchel Sondej:

- Drømmer du om at komme afsted til udlandet igen? I så fald kunne Bundesligaen være en mulighed?

Christian Nørgaard:

- Det tror jeg alle unge, ambitiøse fodboldspillere gerne vil. Jeg har bestemt også en drøm om at komme ud igen, når tiden og timingen er den rigtige.

Emil Rosborg:

- Hvad er det bedste du har oplevet som professionel fodboldspiller?

Christian Nørgaard:

- Det må være at score til 1-0 mod Liverpool, på et fyldt Brøndby Stadion. Selvom der ikke var point involveret, var det stadig en helt speciel følelse.

Tobias Hansson:

Hvorfor er du så god?

Christian Nørgaard:

- Træning, træning og så til sidst træning :) Og så tro på dig selv, hvilket kan være det sværeste nogle gange.

 

Hvis du ønsker at se alle spørgsmål og svar fra gårsdagens chat, kan du gå ind på facebook.com/brondby.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).