Larsson: Skal holde gang i offensiven

29.04.2016 09:22

I søndagens opgør mod AGF på Brøndby Stadion fungerede det offensive spil godt, og Johan Larsson ser meget gerne, at den stil fortsætter på søndag i Aalborg, hvor AaB venter på Nordjyske Arena. 

- Vi har 90 minutter til at gøre tingene rigtigt. Det er et godt hold, vi møder, men vi kom fra weekenden og kampen mod AGF med tre point – og har vi styr på vores defensive organisation og kan holde gang i offensiven, så kan det blive godt, siger Johan Larsson.

Den svenske højreback har sin plads i defensiven, og defensiven ser han som første led i en offensiv.

- Defensiven er fundamentet. Hvis den fungerer, så får man hurtigt lov til at komme på bolden og angribe modstanderen. Det er det, det handler om. Hvis du er god til at presse og forsvare, uanset om det er en angriber eller firebackkæden, så gælder det om at vinde bolden så højt på banen som muligt og komme i angreb, siger Larsson.

Han ser frem til kampen. Selv om han ved, at det ikke bliver en let opgave, så tror han på, at Brøndby-holdet kan levere varen.

- AaB er et af de hold, der også er med i toppen, så hvis vi kommer derfra med tre point, begynder det at se godt ud.

Hos vores hovedpartner Bet25.dk kan du få odds 3.35, hvis du tror på, at Brøndby IF henter alle tre point mod AaB i Aalborg.