Brøndby IF skriver kontrakt med Jonas Borring

29.04.2016 17:30

Den 31-årige offensive spiller Jonas Borring har i dag skrevet under på en 2-årig kontrakt med Brøndby IF. Jonas Borring er først spilleberettiget fra sommer, men har første arbejdsdag på Vestegnen allerede på mandag.

Sportsdirektør Troels Bech glæder sig over tilgangen af Jonas Borring.

- Selvom baggrunden for Jonas pludselige rådighed på markedet er lidt usædvanlig, så tillader vi os at glæde os over, at Jonas nu er en del af Brøndby-familien. Vi tror på, at Jonas vil føle sig hjemme i Brøndby. Alle kender jo hans offensive kvaliteter, så vi tror på, det er det helt rigtige match for begge parter.

- Jonas er en type spiller, som de fleste klubber hungrer efter. Han tør udfordre, han har hurtige ben, og så er han afslutningsstærk. Netop de tre egenskaber mærkede vi selv på egen krop, da vi mødte Randers FC tidligere på sæsonen. Men vigtigst af alt er han en spiller, der er god til at skabe chancer og sætte medspillerne op. Så jeg er yderst tilfreds med, at vi i de næste to sæsoner kan nyde godt af hans kvaliteter, lyder det fra Troels Bech.

- Jonas kommer i første omgang til at træne sammen med resten af Superliga-truppen, og fra sommer vil han så være spilleberettiget.  Med de kvaliteter og den erfaring, som Jonas bringer med sig, vil det alt andet lige betyde en øget konkurrence om pladserne i vores offensiv, men det er kun sundt. Når man spiller i Brøndby, så ved man, at der altid vil være konkurrence om pladserne.

Jonas Borring stoppede tidligere på sæsonen samarbejdet med Randers FC af personlige årsager, og han glæder sig nu over at være blevet en del af Brøndby-familien. Det fortæller han til brondby.com efter kontraktunderskirvelsen.

- Jeg har i løbet af min karriere spillet flere gange mod Brøndby og ikke mindst prøvet at stå overfor den blågule mur af fans, der følger klubben på hjemme- og udebane. At jeg nu får muligheden for at kalde Brøndby Stadion for min hjemmebane, mærke opbakningen til holdet fra Brøndby-fans på egen krop, og indgå som en del af Danmarks måske bedste sportslige set-up gør, at skiftet til Brøndby er min karrieres "udlandseventyr", og det er jeg utrolig taknemmelig for.

- I denne sæson syntes jeg, at jeg har vist mig godt frem og vist mit niveau, men jeg ved, at det vil kræve en 100 procents indsats hver gang, jeg trækker den gule trøje over hovedet, og det er jeg parat til. Jeg har det rigtig godt i dag, og glæder mig til at spille fodbold igen og til, at det skal være i Brøndby.

- På det mere personlige plan har det været vigtigt for mig at komme til en klub, hvor klubånden fylder meget -  især efter det forår jeg har haft. I mine samtaler med Troels Bech stod det klart, at i Brøndby betyder fællesskabet alt, og det gjorde valget af klub nemt. Nu glæder jeg mig til at møde ind til min første træning på mandag og hilse på mine nye holdkammerater. Derefter skal jeg ellers bruge resten af forårssæsonen til at træne sammen med holdet og lære klubben at kende, så jeg er klar til at give den alt, hvad jeg har, for Danmarks bedste fans, når den nye sæson begynder.

Jonas Borring har som nævnt sin første arbejdsdag som Brøndby-spiller på mandag. Selvom han først er spilleberettiget fra den nye sæson, må han godt spille kampe i reserveholdsligaen i indeværende sæson, men trøjenummeret vil dog først blive afgjort, når den nye sæson begynder.