Retov tilbage i Brøndby: Det tog ikke mange sekunder at takke ja

27.04.2016 12:00

Han var en af de bærende kræfter bag det seneste mesterskab i 2005, hvor han sammen med resten af holdet sikrede Brøndby IF 'The Double'.

Nu vender Martin Retov tilbage til Brøndby IF, og det var ikke ligefrem en svær beslutning for den tidligere midtbanestyrmand.

- Det tog ikke mange sekunder at takke ja, lyder svaret på spørgsmålet om betænkningstiden, da tilbuddet fra klubben kom.

Tilbuddet var en stilling som assistenttræner for U17 i Brøndby Masterclass, der efter sommerferien får Frank Hjortebjerg som cheftræner.

- Vi har talt om det løst og fast den seneste måneds tid, fordi vi som familie er på vej tilbage til Sjælland, efter min tid i AC Horsens og nu som træner omkring U17 og U19 i AGF.

- Jeg havde en fantastisk tid i Brøndby IF som spiller, og jeg har altid fulgt med fra sidelinjen, uanset om det var fra Tyskland, Horsens eller som træner i AGF – så det passer perfekt at komme tilbage, siger Martin Retov, der glæder sig til at kunne betale lidt tilbage til Brøndby IF.

- Brøndby IF har betydet rigtig meget for mig, og kan jeg ved at give noget af mig selv til de fantastiske talenter, der er i klubben, så er jeg glad.

- Jeg glæder mig meget. De ting, jeg kan fortælle og lære fra mig, kommer fra en, der har været i spillernes situation. Noget af det vigtige at arbejde med, er det mentale, hvis man vil spille Superliga-fodbold – og specielt hvis man vil spille Superliga-fodbold i Brøndby IF.

I andre klubber kan man måske ikke mærke presset, hvis man taber, men det kan man i Brøndby IF. Der er presset altid stort, men det hører med til at være en storklub og især i en klub som Brøndby IF, hvor både ansatte, fans og frivillige føler sig som en del af klubben og mange lever og ånder for klubben.

Martin Retov får første arbejdsdag i Brøndby Masterclass den 1. juli 2016.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).