- De kaldte mig Mowgli

27.04.2016 08:10

Der banker et stort fodboldhjerte i David Boysens bryst. Måske også større end hos så mange andre.  Det er stort nok til, at var han ikke havnet karrieresporet som professionel fodboldspiller, så havde det ikke betydet, at han ikke var i sporten.

- Så var jeg blevet træner, coach, agent eller noget andet inden for fodboldverden. Jeg elsker fodbold og vil egentlig gerne arbejde med børn, der kommer fra dårlige kår som i for eksempel Afrika, fortæller David Boysen.

Han fremstår oftest ganske stille og rolig, men det er ikke altid, man skal bedømme en film på dens cover. Det fortæller Boysens seneste biografbesøg en lille smule om.

- Jeg var inde og se ”Junglebogen”. Den nye indspilning er ret god, og jeg har et lidt specielt forhold til historien. Jeg blev kaldt Mowgli, da jeg var lille, fordi jeg er spinkel af bygning og godt kunne lide lidt fart og ballade - og så trådte jeg måske også lidt ved siden af engang i mellem, kommer det med et smil fra den hurtige kantspiller, der har en stor social side.

- Slapper af med mine venner og ser fodbold. Jeg er selvfølgelig også sammen med min kæreste og generelt bruger jeg meget tid sammen med venner og familie. Jeg er en meget social person, så jeg elsker at være sammen med familien og vennerne.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).