Albrechtsen inden AGF: Vi ligger godt til

22.04.2016 09:05

Stemningen til en fodboldkamp i Danmark fås ikke bedre end på Brøndby Stadion, og de mange fans, der altid støtter holdet i med- og modgang, bliver ved med at imponere Martin Albrechtsen.

- Det er fantastisk, at de kamp efter kamp kan blive ved. Det er også en bitter pille for dem at sluge i med nederlaget til FC København og den missede finale. De har nok hængt lidt med hovederne, lige som vi gjorde i går, men nu ser vi fremad, og det håber jeg også, fansene gør, så de kan give os den opbakning, vi har brug for på søndag i jagten efter tre vigtige point, lyder det fra forsvarsklippen.

Blikket er atter rettet mod Alka Superligaen pog jagten på top 3.

- Vi fokuserer på ligaen igen. Vi har brug for tre point for at få lidt oprejsning, og de skal komme på søndag – både for humøret, pointmæssigt og for fansenes skyld. 

- Vi ligger stadig godt til, så det er op til os selv, hvad vi vil, og vi vil give alt for at få den sejr, vi alle sammen hungrer efter, lyder det fra Brøndby IF’s nummer 5.

Alka Superligaen er tæt i år, og der er hård kamp om medaljepladserne, men Brøndby-truppen er klar til at give den alt, den kan trække for at nå målsætningen om medaljer.

- Der er en god kultur på holdet. Generelt er der god stemning og god indstilling hele vejen rundt. Det er også det, vi skal vise på søndag, for vi ved, at hvis man ikke er der på dagen, så kan alle hold slå hinanden i Alka Superligaen.

Du kan købe billet til kampen mod AGF her.

Hvis du hos vores hovedpartner Bet25 spiller på, at Brøndby IF slår AGF med minimum to mål, kan du få odds 4.00.