Riza: Vi skal slippe håndbremsen

23.04.2016 08:05

Kl. 18:00 på søndag er det AGF, der står på den modsatte banehalvdel på Brøndby Stadion. Det gælder tre point i Alka Superligaen, og truppen har nu rettet al fokus mod dét opgør.

Riza Durmisi har kun en sejr for øje.

- Vi bliver nødt til at gå endnu hårdere til den. Vi skylder vores fans en sejr og en placering i top 3. Det skal vi opnå med hård fight og mere koncentration på den sidste tredje del af banen.

- Vi skal ud over stepperne. Vi skal spille frit, vi skal gøre det, vi er gode til og ikke være bange for at lave fejl. Vi skal slippe håndbremsen og levere det, vi bliver betalt for, siger venstrebacken, der kan mærke en lille forandring i truppen over den seneste tid.

- Intensiteten er blevet lidt højere, og det er noget, vi kan tage med til næste kamp.

At spille på Brøndby Stadion i særdeleshed og for Brøndby IF’s fans i almindelighed er noget helt specielt for alle Brøndby-spillerne. Det er ikke noget, man kan blive træt af, og hele truppen vil gerne betale tilbage til fansene.

- Det, vores fans leverer, er altid topklasse. Som jeg har sagt før, så har vi Danmarks bedste fans, og vi skal som minimum give dem en sejr på søndag.

I onsdags i pokalsemifinalen mod FC København rundede Riza Durmisi 100 kampe for Brøndby IF i en alder af bare 22 år. Det er landsholdsbacken selvfølgelig glad for, men dagen kunne have været bedre.

- Det føles rart. Jeg er utrolig stolt og beæret over at nå 100 kampe for Brøndby IF, men det bliver nok ikke en kamp, jeg kommer til at mindes med glæde, lyder det med hentydning til det snævre nederlag.

Du kan købe billet til kampen mod AGF her.

Hvis du hos vores hovedpartner Bet25? spiller på, at Brøndby IF slår AGF med minimum to mål, kan du få odds 4.00.