Velkommen til pokalbrag på Brøndby Stadion

15.04.2016 10:19

På onsdag møder Brøndby IF FC København i den anden pokalsemifinalekamp i årets udgave af DBU Pokalen. Det første opgør endte 1-1 i en kamp fuld af fight og godt spil af de blågule, hvor David Boysen leverede indlægget til Pukkis fremragende hovedstødsmål.

Der har været spekulationer om, hvorvidt vi som klub ville straffe FC Københavns fans ved at pålægge dem de samme fanrestriktioner, som dem man pt. tilbyder Brøndby-fans over én kam i Telia Parken, der har gjort, at Brøndby-fans på søndag boykotter Derbyet i Alka Superligaen.

Vi ønsker at slå fast, at det gør vi ikke. For Brøndby IF handler det om fodbold - og kun fodbold. Vi arbejder for, og ønsker at skabe, de bedst mulige rammer til vores kampe, og det gælder naturligvis også for pokalderbyet på onsdag, da det er kampe som denne, som er det, fodbold handler om, og som hele fodbolddanmark ser frem til.

Vi håber, at denne måde at afvikle et Derby på er noget, alle vil sætte pris, for den stemning, der vil være på Brøndby Stadion, når de to holds fans duellerer om at yde størst opbakning, er en forudsætning for et rigtig Derby. Der findes simpelthen ikke bedre rammer for en fodboldspiller her i Danmark end Brøndby Stadion til et Derby.

Vi håber derfor, at alle, uanset tilhørsforhold, vil have fokus på at nyde disse rammer før, under og efter kampen. Det er vores ønske, at alle fremtidige Derby-kampe, hjemme som ude, kan afvikles uden særskilte restriktioner og tomme tilskuerafsnit.

Sidst, men ikke mindst, så ønsker vi også at byde velkommen til alle de mange tusinde fodboldelskere, der ikke nødvendigvis er Brøndby-fans, men som blot vil se et brag af en pokalsemifinale. Vi har en flot tradition på Brøndby Stadion for, at alle er velkomne på stadion på vores neutrale afsnit, og vi glæder os til at se jer!

Vi ser frem til pokalderbyet. Sikke en semifinale, vi kan se frem til!

Du kan købe billet til pokalderbyet her.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).