Albrechtsen: Brøndby IF er blevet mit hjem, og nu bliver jeg et år mere

14.04.2016 09:20

Brøndby IF og Martin Albrechtsen er i dag blevet enige om at forlænge kontrakten, så samarbejdet nu løber til sommeren 2017. Albrechtsen er glad for fortsat at være en del af fællesskabet i Brøndby IF.

- Jeg havde ikke tænkt mig at stille støvlerne på hylden efter denne sæson, og min første prioritet var helt klart at fortsætte i Brøndby IF.

- Efter fire år herude, er det blevet mit hjem, og nu bliver jeg et år mere. Det bliver den klub, jeg har været længst tid i min karriere, og den er kommet helt ind under huden på mig, udtaler Albrechtsen efter underskrivelsen på kontrakten.

Den stærke midterforsvarer har rundet de 36 år, men fysikken er stadig til fodbold på Superliga-plan.

- Det er nu at alt det hårde arbejde, jeg altid har lagt i den fysiske træning, betaler sig. Det er jeg selvfølgelig glad for, og det er også en tillidserklæring fra klubben, at de stadig tror på mig. Det gør jeg også selv, og jeg regner da med at være med på holdet, når det bliver forår igen, fortæller Martin Albrechtsen.

Sportsdirektør Troels Bech er også en tilfreds mand efter at have sikret sig underskriften for endnu et år med Brøndby IF’s nummer 5.

- Martin er som en flaske god, italiensk rødvin, der bliver bedre med årene. I denne sæson har han bevist, at han stadig er en rigtig stærk forsvarsspiller, og samtidig har han en masse erfaring, som han kan give videre til de unge spillere i truppen.

- Vi er glade for at Martin gerne vil blive hos os et år mere og være med til at bygge fremtidens Brøndby IF, siger Troels Bech.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).