Ændringer i udebaneafsnittet til på søndag

11.04.2016 11:39

Siden den første pokalsemifinale mellem Brøndby IF og FC København onsdag den 6. april, som desværre blev skæmmet af fanskærmydsler på grund af gensidige problematikker med kasteskyts, har vi været i tæt dialog med FC København omkring afviklingen af det kommende Derby i Telia Parken, da begge klubber ønsker, at episoder som den efter Derbyet i onsdags undgås.

I fællesskab har vi derfor udarbejdet en ny sikkerhedsevaluering til Derbyet på søndag, og her er det besluttet, at vi vil få adgang til 1.400 pladser på D-tribunen. Samtidig vil FC København sætte yderligere afskærmning op i forhold til de omkringliggende A- og C-tribuner, så der ikke opstår gensidige problematikker med kasteskyts, som vi desværre oplevede i onsdags.

Vi har ligeledes været i dialog med FC København om et afgrænset udebaneafsnit på A-tribunen (langsiden). Vi har dog valgt at takke nej til dette afsnit, da vi på baggrund af den korte tidsfrist har vurderet, at vi ikke kan lave det grundlæggende sikkerhedsarbejde op til kampen, som det kræver, når man placerer udeholdets fans så tæt på hjemmeholdets fans. Med tanke på episoden efter det seneste Derby ønsker vi at gøre alt for, at der ikke kan opstå problematikker, der vil kunne undgås med en bedre forberedelsestid, og med så kort tid til Derby, takker vi derfor nej i denne omgang.

Billetfordelingen til kommende Derbys mellem de to klubber vil blive besluttet ud fra en løbende sikkerhedsevaluering til de enkelte kampe. Det er i alles interesse, at stadion bliver fyldt, men det skal ske inden for de rammer, som sikkerhedsevalueringen tillader, og derfor er begge klubber i løbende dialog med vores respektiver fanscener for at sikre, at fremtidige Derby-kampe kan afvikles i god ro og orden.

Information omkring billetsalget til kampen på søndag følger snarest muligt her på brondby.com.