Blandet weekend for Masterclass-holdene

04.04.2016 16:05

I denne Masterclass-weekend var tre hold i aktion. U19-holdet var en tur i Farum for at spille mod FC Nordsjælland, og de måtte rejse hjem med et nederlag. U14-holdet tog hjemme imod Slagelse, hvor de spillede uafgjort. U13-holdet kom også i gang i weekenden, hvor de åbnede foråret med en storsejr.

Nederlag i slutminutterne for U19-holdet
Cheftræner Frederik Birk og resten af U19-holdet var lørdag eftermiddag rejst nordpå for at spille på Farum Park mod FC Nordsjælland. Brøndby-holdet formåede at komme tilbage to gange efter at være bagud, men måtte på et straffespark i de døende minutter indkassere et nederlag på 3-2. Brøndby IF's mål blev scoret af Joel Kabongo og Daniel Stückler. Førstenævnte blev også udvist i kampen kort efter sit mål. Cheftræner Frederik Birk var imidlertid tilfreds med holdets indsats på flere punkter, men det ærgrer ham, at holdet ikke fik pointmæssigt udbytte af det hårde arbejde.

- Der skal lyde ros til drengene, for de bød ind med en god indsats og fightede godt for hinanden. Selvfølgelig er kampen svær, når man tidligt i kampen skal spille 10 mod 11 mod rækkens førerhold. Det gjorde, at det blev en lang kamp, men drengene stod godt imod, og det ærgrer mig, at vi ikke fik mindst et point, for det havde holdet fortjent. De skal også have ros for at vise god moral og komme tilbage to gange i kampen, hvilket er opløftende.

- Vores gameplan blev ændret, da vi blev reduceret til 10 mand. Før udvisningen ville vi presse højt og forsøge at slå deres spil i stykker. Efter udvisningen måtte vi stille os ned i lav, kompakt organisation og forsøge at lukke rummene i 'hjertet', hvilket vi gjorde fint. Vi vidste, at der ville komme nogle omstillingsmuligheder, da de angriber højt med deres backs, og der derfor ville være nogle rum at tage dybe løb i. Faktisk kom vi også til flere muligheder alene med målmanden, og vi havde et par stykker på stængerne, så det var ærgerligt, at vi ikke får mere med hjem.

- Det var en hektisk kamp med en masse kort, og Joel er jo helt sikkert ude med det røde kort. Halse er muligvis i karantæne, hvilket gør, at vi skal justere i forsvaret igen. Nu kigger vi frem mod AGF i weekenden, som nok bringer noget nyt, i og med Glen Ridersholm har taget over oppe i Aarhus. Heldigvis har vi fået testet nogle forskellige spillere i vores træningskampe, og det gør, at vi har spillere, der er forberedt på at steppe op.

FC Nordsjælland - Brøndby IF 3-2 (1-1)
1-0
1-1 Joel Kabongo
2-1
2-2 Daniel Stückler
3-2

Startopstilling

Armend Aslani - Daniel Stückler - Oliver Carrara

Amir Al-Ammari - Magnus Häuser

Marco Petersen

Gregers Lauritzen - Joel Kabongo - Nicklas Halse - Tobias Noer

Jacob Pryts

Bænken: Christian Johansen (U/17), Janus Samuelsen og Rasmus Grosen.

U17 spiller kamp i morgen
I morgen den 5. april tager U17-holdet med Albert Capellas i spidsen til Farum og spiller mod FC Nordsjælland. Vi følger op på kampen i næste Masterclass-opsamling.

Uafgjort resultat til U14-holdet i forårspremieren
U14-holdet fra Brøndby Masterclass skulle i årets første kamp tage imod Slagelse på hjemmebane. De unge talenter endte med at spille uafgjort 1-1, hvor de kæmpede sig tilbage fra at være bagud 0-1. Det var dog ikke beskrivende for kampen, hvor det var et Brøndby-hold med klart spilovertag, og de havde 13 afslutninger i feltet, som var inden for rammen. Derfor ærgede det cheftræner Bo Nielsen, at Slagelse scorede på en af de to omstillinger, de havde i kampen.

- Vi spillede mod et hold, der stod meget lavt på banen, og det havde vi også trænet henimod. Generelt fandt vi gode løsninger og kom også frem til masser af chancer, hvilket vores afslutningsstatistik viser. Deres keeper stod en god kamp, men vores afslutninger var desværre for sløsede. Vi satsede mod slutningen, hvor vi satte vores store midtstopper frem for at lægge et ekstra pres mod slutningen. Det gjorde, at vi fik et straffe, som vi også scorede på til sidst i kampen.

- Jeg er tilfreds med spillet, da vi kom frem til en masse chancer, og vi lykkedes med de ting, vi træner til dagligt. Vi var ikke skarpe nok i afslutningerne, og vi skal vinde en kamp som denne her, hvor vi har så mange chancer. Vi kommer til at arbejde med løb i feltet, få bolden i kassen og nogle forsvarsprincipper frem mod næste kamp, hvor HB Køge venter.

Brøndby IF - Slagelse 1-1
0-1
1-1 Lasse Mouritsen

Startopstilling

Alexander Petræus - Giran Pyne-Cole - Mathias Kvistgaarden

Lasse Mouritsen - Laurids Andersen

Frederik Valdbjørn

Nikolaj Pedersen - Benjamin Juel-Berg - Oscar Salling - Matin Saleh

Tobias Juul

Bænken: Mads Holten, Calle Holluf og Andrew Oseni.

Storsejr til U13-holdet
Første opgave for U13-holdet i foråret var Næstved IF. Brøndby-drengene endte med at vinde en storsejr på 9-2, og de fik dermed den optimale start på forårssæsonen. Målscorerne i kampen var Rasmus Højlund (4), Oliver Lippert (3), Sebastian Brodersen (1) og Magnus Ravn (1).

Brøndby IF - Næstved IF 9-2

Startopstilling

Oliver Lippert

Magnus Ravn

Sebastian Brodersen - Marinus Larsen - Rasmus Højlund

Anton Barlach - Filip Andersen

Andreas G. Pedersen

Bænken: Mathias Skolnik, Zakariah Garrouj og Janus Seehusen (Ikke benyttet).

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).