Jesper Møller: Svær beslutning for Jan

29.03.2016 08:49

I dag udsendte bestyrelsen forslag til valg af kandidater til bestyrelsen til den kommende generalforsamling med følgende kandidater: Morten Nødgaard Albæk, Christian Barrett, Sune Blom, Jim Stjerne Hansen, Thorleif Krarup, Sten Lerche og Jesper Eigen Møller. Såfremt generalforsamlingen vælger at følge bestyrelsens forslag til valg af kandidater til bestyrelsen, vil bestyrelsen efter generalforsamlingen konstituere sig selv med et formandskab bestående af Jesper Møller som bestyrelsesformand og Morten Albæk som næstformand.
 
Bestyrelsesmedlem Jesper Møller kommenterer her bestyrelsesformand Jan Bech Andersens ønske om ikke at genopstille:
 
- Der har været fuld opbakning til Jan, siden hans tiltrædelse som bestyrelsesformand for to år siden, og det er der stadig. Dette har været Jans ønske alene. Vi ved, at det har været en svær beslutning, men vi har dyb respekt for hans valg om ikke at genopstille. Jans fortsatte engagement i Brøndby IF som aktionær er noget, vi alle værdsætter, ligesom vi sætter pris på alle de mange andre engagerede aktionærer, sponsorer og samarbejdspartnere, som vi er så heldige at have i og omkring klubben. Personligt har jeg altid haft stor respekt for Jan, og hvis der var nogen, der var i tvivl om Jans ordholdenhed, dedikation og økonomiske engagement til klubben, så er de det vist ikke længere.
 
- Hvis generalforsamlingen vælger at følge bestyrelsens forslag til valg af kandidater, så ønsker jeg på vegne af bestyrelsen at gøre det klart, at det er en samlet bestyrelses fælles forpligtigelse at repræsentere alle aktionærer, og det agter vi at gøre. Nu skal vi stille og roligt fortsætte det gode arbejde, der er blevet lagt for dagen i de sidste par år med Jan som formand, og så skal vi holde snuden i sporet og fanen højt. Vi har alle fokus på klubben og de fremskridt, klubben går igennem, og vi ser frem til en god generalforsamling.

Læs indkaldelsen til generalforsamlingen her og meddelelsen om de opstillede kandidater her.

LÆS OGSÅ:
- Jan Bech: Mit økonomiske engagement er uforandret