Masterclass: Derby-sejr til U15 - nederlag til U17

14.03.2016 15:25

Søndag aften sejrede Superliga-holdet 1-0 over Randers FC, men allerede inden havde Brøndby Masterclass været i gang. U17 var oppe imod HB Køge, men U15 var i aktion mod FC København. 

U17-nederlag i Køge
Albert Capellas og hans U17-talenter var lørdag eftermiddag taget en tur til Køge, hvor der skulle følges op på sidste uges sejr over Silkeborg IF. Kampen endte desværre med et 3-0-nederlag efter en ærgerlig start, hvor holdet var bagud med tre mål tidligt i første halvleg. Holdet samlede sig efter pausen og præsterede en bedre halvleg, hvilket cheftræneren er tilfreds med.

- Vi havde snakket om, at de ville komme med en stor energi, og at vi skulle matche dem ved at være aggressive i presspillet. Vi fik desværre en rigtig skidt start på kampen, som forfulgte os i første halvleg, og vores spil fungerede derfor ikke godt nok før pausen.

- I pausen fik vi snakket tingene igennem, og drengene viste rigtig god moral og kom langt bedre ud til anden halvleg. Vi fik mere boldbesiddelse, færre berøringer, mere rytme og fik kreeret chancer i anden halvleg. 

- Vi ved, at vi er et bedre hold end det, vi viste i første halvleg, og derfor var det flot af drengene at spille en langt bedre anden halvleg og vise, at vi er et godt hold. Det er vigtigt for mig, hvordan holdet reagerer efter en skidt halvleg - for det er en del af deres fodbolduddannelse - og i dette tilfælde reagerede drengene rigtig positivt, siger Albert Capellas.

HB Køge - Brøndby IF 3-0 (3-0)
1-0 HB Køge
2-0 HB Køge
3-0 HB Køge

Startopstilling

Jonas "Jobbe" Lindstrøm - August Vitus Frandsen - Bertram Gjelfort

Jonas "Mini" Madsen - Karl Dines Appelt

Jonas Rosfeldt

Christoffer Hansen - Benjamin Laursen - Anton Skipper Hendriksen - Christian Johansen

Rasmus From

Bænken: Mads Eslund, Lasse Munkholm, Oliver Vigen Falkengaard.

U15-holdet hentede Derby-sejr
Søndag eftermiddag kunne Brøndby-talenterne fra U15-holdet byde velkommen til rivalerne fra FC København. Hvad der i forvejen var blevet spået til at være en svær kamp endte med en 2-1-sejr til de blågule, og dermed kunne Frank Hjortebjergs tropper sætte tre point ind på kontoen.

Hjemmeholdet kom allerede foran efter syv minutter, da Christian Hansen sendte bolden i nettet til en 1-0-føring til Brøndby IF. Efter en god første halvleg startede anden halvleg mere svært ud, da Brøndby-holdet blev ramt af et gult kort og dermed ti minutter i undertal. Lige før Brøndby-mandskabet blev fuldtalligt, fik FC København udlignet. Der skulle dog ikke gå mange minutter, før Roni Arabaci dukkede op og sendte Brøndby-talenterne på sejrskurs.

Udvisningen havde tæret på Brøndby-kræfterne, og FCK-holdet havde overtaget i anden halvleg, men Brøndby-drengene tog sejren hjem. Cheftræner Frank Hjortebjerg er en glad mand efter Derby-sejren.

- Der skal to til tango, og det er bare fedt at møde et hold som FCK, der gerne vil og kan spille. Stor cadeau til FCK, som var med til at skabe en fed kamp. Jeg synes især i første halvleg, at vi lykkedes godt med vores opspil, hvor vi var rolige, tålmodige og havde modet til at spille bolden langs jorden. Vores presspil fungerede også godt langt størstedelen af tiden, hvor vi var aggressive og pressede sammen som hold, lyder det fra Frank Hjortebjerg.

- Anden halvleg starter lige, og så fik vi desværre det gule kort, som kostede meget energi og lidt forfulgte os resten af halvlegen. Det blev mere rodet efter pausen, og FCK sad på mere af spillet, men drengene fightede rigtig godt og viste viljen til sejr. Jeg er tilfreds med, at indskifterne kom ind og leverede en solid arbejdsindsats. Jeg er glad for kampen, og det gav drengene en masse læring, som de kan tage med videre. Vi vil gerne arbejde med at kunne styre kampen mere mod slutningen, også selv om vi har brugt mange kræfter. Så det er noget, vi vil arbejde på her i foråret, sagde Frank Hjortebjerg.

Brøndby IF - FC København 2-1 (1-0)
1-0 Christian Hansen
1-1 FC København
2-1 Roni Arabaci

Startopstilling

Roni Arabaci - Christian Hansen - Victor Sørensen

Andreas Pyndt Andersen - Albert Jakobsen

Morten Frendrup

Mateo Lombart - Oliver Høgsberg - Mikkel Eslund - Frederik "Strand" Nørrestrand

Marco Grønholdt

Bænken: Kristoffer Sørensen, Martin Bisgaard, Marco Bramstorp.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).