Faninfo: Ikke tilladt at medbringe større tasker på Sydsiden

11.03.2016 12:06

Den 22. april 2015 offentliggjorde Brøndby IF her på brondby.com et nyt stadionreglement. Her fremgik det blandt andet, at det ikke er tilladt at medbringe større tasker - heriblandt sportstasker, rygsække og lignende - på Sydsiden.

Til hjemmekampen mod Hobro IK opstod der imidlertid forvirring hos en del fans ved Friis-indgangen til Sydsiden, da mange ikke var opmærksomme på de nye regler. Vi beklager over for de fans, som har haft en dårlig oplevelse, og samtidig ”genoptrykker” vi budskabet om det nye stadionreglement i denne artikel med en specificering af den tilladte størrelse. Stadionreglementets § 4 angiver således, at følgende ikke må medbringes på Brøndby Stadion:

Tasker med en størrelse over 55 cm høj, 40 cm bred og 20 cm dyb, heriblandt sportstasker, kufferter og lignende, uden forudgående aftale. Dette forbud er gældende for Sydsiden-tribunen og udebaneafsnittet.

Brøndby IF har igennem længere tid arbejdet på at forbedre indgangene og indgangstiden på alle tribuner. Det er blandt andet sket ved at åbne indgange særskilt til sæsonkortholdere og ved indførelsen af et nyt billetsystem, som med løbende udvikling og forbedringer skal gøre det lettere for alle at komme ind på stadion. En af de erfaringer, vi har gjort os, vedrører netop de mange sportstasker, kufferter og tasker, der medbringes på stadion. Dette skaber udfordringer i indgangene og er med til at skabe unødig kø.

Stadionreglementet kan findes i sin fulde form ved at trykke her. Det er ligeledes placeret ved hver indgang til Brøndby Stadion.