Riza Durmisi nomineret til fornem pris af DBU

08.03.2016 15:15

Riza Durmisi, der i 2015 blev udnævnt til årets spiller i Brøndby IF, er blevet nomineret til 'Årets Mandlige Talent' ved Dansk Fodbold Awards 16', som afholdes af DBU den 21. marts i København.

Durmisi, der de seneste sæsoner har været en vigtig brik for Brøndby IF, er i 2015 også brudt igennem på det danske fodboldlandshold, hvor han har fået masser af spilletid som venstre back. Begrundelsen for nomineringen fra DBU lyder således:

- Riza har i 2015 gennemgået en flot udvikling, der kulminerede med fast spilletid på det danske A-landshold som venstre back i holdets EM-kvalifikationskampe i efteråret. Riza er en offensivt orienteret back, som med sin gode boldbehandling og hurtighed i høj grad bidrager til både Brøndbys og A-landsholdets chanceskabende spil. Han spiller med dynamik, tænker hurtigt fremad og læser spilsituationerne hurtigt og kvalificerer sig dermed til både at være en moderne og fremtidens back.

Hovedpersonen selv er en glad mand, og han roser også sine holdkammerater.

- Jeg er utrolig stolt og glad for nomineringen, og jeg ser det som en cadeau til mig og til holdet, som har hjulpet mig til at blive bedre, siger Durmisi, der videre forklarer, hvordan faste rammer og hårdt arbejde har hjulpet ham til at præstere.

- Jeg har nogle faste rammer, jeg træner og lever efter, som hjælper mig til at opnå mine mål, og det har båret frugt. Jeg har været god til at leve sundt, agere professionelt og gøre det ekstra for at kunne forbedre mig hver dag. Jeg har bibeholdt mine værdier, og jeg altid haft et mindset om at være forberedt. Min forberedelse gør, at jeg kan præstere på højest niveau.

Riza Dumisi står noteret for 7 A-landsholdskampe, og han spillede senest i de afgørende EM-kvalifikationskampe mod Sverige. Vi ønsker Riza tillykke med nomineringen!

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).