To Brøndby-talenter i aktion for U19-landsholdet

05.03.2016 07:30

I onsdags spillede U19-landsholdet sidste testkamp mod Belgien inden Eliterunden sidst på måneden mod Serbien, Frankrig og Montenegro. Kampen endte 1-1 efter en tæt kamp, hvor begge Brøndby-talenter fik spilletid. Mads Juel Andersen spillede 90 minutter i midterforsvaret, og Daniel Stückler blev skiftet ind til de sidste 20 minutter.

brondby.com tog fat i Mads Juel Andersen for at høre mere om kampen, og hvad den nærmeste fremtid står på i Brøndby Masterclass.

- Belgien var et stærkt hold og en god modtander for os i forhold til at blive udfordret fysisk. De havde tre store oppe foran, og vi havde snakket om, at det var gutter, der spiser deres morgenmad. De pressede os de første 10 minutter af kampen, men vi kom godt tilbage og fik scoret efter en halv time. Vi var gode på bolden, men skulle have spillet lidt hurtigere, siger Brøndby-forsvareren.

Du kan læse mere om kampen her.

- Jeg var glad for de 90 minutter, og jeg synes, at det gik godt. Vi stod godt på banen og holdt dem til få chancer. Så det var en god kamp, og det giver mig motivation til at gå hjem og træne endnu mere.

Næste opgave for Juel Andersen er i dag med Brøndby Masterclass, hvor Silkeborg venter i U19-ligaen.

- Vi går stærkt efter at vinde og få en god start på ligaen. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Brøndby-talentet, der svarer ydmygt omkring forventningerne til de næste, spændende landsholdsopgaver.

- Nu skal jeg lige udtages først, og jeg vil arbejde hårdt for at bevise, at jeg skal med. Hvis jeg bliver udtaget, ser jeg frem til kampene, hvor jeg håber på en god oplevelse, og at vi forhåbentligt går videre.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).