0-1 nederlag efter jævnbyrdig affære i Malmö

14.02.2016 16:45

Brøndby IF var i næstsidste træningskamp, inden det går løs i Alka Superligaen den 28. februar, en tur i Sverige, hvor modstanderen hed Malmö FF. Kampen endte med at blive en jævnbyrdig affære, hvor Brøndby IF havde chancer til flere mål, men desværre ikke fik puttet den i kassen. Derfor endte det med et snævert 0-1-nederlag.

Brøndby IF var mest på bolden i starten, men Malmö FF lagde et højt pres, som Brøndby IF var gode til at spille sig ud af. Malmö FF kom hurtigt bedre med, men Brøndby-forsvaret afviste gang på gang, før angrebene kunne nå at blive rigtigt farlige. Flere gange i løbet af halvlegen var Brøndby IF tæt på at komme igennem på højrekanten, men det blev aldrig til de helt åbne chancer.

Se også: Strudal går i detaljen med angrebsspillet

Det var de samme 11 Brøndby-spillere, der startede anden halvleg. Brøndby IF kom bedst fra start og var gode til at holde fast i bolden. Det var imidlertid Malmö FF, der først kom til en stor chance, men Brøndby-forsvaret var igen stærke og fik clearet bolden på stregen af tre omgange.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, hvor Brøndby IF flere gange var farlige på kontra. Lige da uret havde rundet de 60 minutter brød Christian Nørgaard igennem på venstresiden, og serverede bolden til David Boysen, som skød snert forbi Malmö-målet. Efter 70 minutter var Christian Jakobsen tæt på at gøre det til 1-0 efter et flot indlæg fra Holst, men Malmö-målmanden fik slået skuddet over mål.

Se også: 10 fanspørgsmål til cheftræneren

Et kvarter før slutfløjtet faldt Martin Albrechtsen uheldigt ned efter en hovedstødsduel og landede på håndleddet og måtte lade sig udskifte. De første meldinger tyder ikke på et brud, men et kraftig slag. Er der ømhed i hånden i morgen, vil der for en sikkerheds skyld blive taget et røntgenbillede.

Mod slutningen var det småt med de store muligheder, men efter en kontra i det 83. minut gjorde Jo Inge Berget det til 1-0 til Malmö FF. Brøndby IF pressede på mod slutningen, men fik ikke tilspillet sig den afgørende mulighed, og dermed endte kampen 1-0 til Malmö FF.

Husk, du kan følge træningslejren tæt på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).