Eriksson: Vil skabe flere målchancer

12.02.2016 14:37

På søndag den 14. februar kl. 14:00 skal Brøndby IF på udebane spille imod Malmö FF i den næstsidste træningskamp, inden det for alvor går løs i Alka Superligaen mod Hobro den 28. februar. I den forbindelse har vi taget fat i Magnus Eriksson, som indtil for et år siden spillede i Malmö FF, og spurgt ham, hvordan han ser frem til kampen.

- Det er en kamp, vi ser frem til. Malmö FF har haft nogle gode år med gode præstationer, så det bliver en god kamp, lyder det fra den svenske offensivspiller.

Der har været en del ændringer på Malmö-holdet, siden Eriksson forlod klubben, både med ny træner og nye spillere. Derfor mener han, at de blågule skal fokusere på præstationen og få nogle solide minutter i benene.

- Da det er en træningskamp, skal vi hovedsageligt fokusere på præstationen, og det handler om at arbejde hårdt og få nogle gode minutter i benene. Vi vil gerne vinde - det ligger i vores natur at gå efter det - men det handler først og fremmest om den gode præstation, så vi står snorlige, når Superligaen begynder.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).

Eriksson forventer det bliver en svær kamp, da det er to gode hold, som mødes. Malmö FF er selv lige kommet hjem fra træningslejr, og det mener han, at Brøndby IF kan udnytte.

- Det er to gode hold, der mødes, og det bliver en god kamp. De er lige landet fra Dubai og har derfor kort tid til på søndag, så vi skal ud og lægge tryk på fra start og derved presse dem fysisk for at vinde kampen, lyder det fra Brøndby IF's nummer 10.

Han understreger, at det er vigtigt at bruge kampen til at løfte spillet på den sidste tredjedel af banen og få skabt flere målchancer og mere skarphed i afslutningerne.

- Vi har nu spillet tre kampe i Portugal, og vi vil gerne have bedre gang i den sidste tredjedel af banen og skabe flere målchancer. Jeg synes, at vi har mange gode spillere i truppen, og den sidste skarphed tager tid at få arbejdet ind, men træningslejren har været god i forhold til det punkt, afslutter Eriksson.

Tror du på en blågul sejr, er der odds 2.70 at hente hos hovedpartner Bet25.dk.

LÆS OGSÅ:
Thomas Frank besvarer 10 fanspørgsmål fra Facebook
Bet25: Risikofrit live-bet på Malmö-kampen
Faninformation om kampen mod Malmö FF