Hjulsager: Formen er ved at være på plads

08.02.2016 15:45

Superliga-truppen er i dag vendt hjem efter 10 dages træningslejr i Portugal, og Andrew Hjulsager føler, at både han og holdet har fået bygget godt på i løbet af træningslejren.

- Jeg føler, at man kan se en udvikling i folks form, og at vi begynder at finde bedre sammen i mønstrene på banen. Sidste kamp var mindre god, men i de andre kampe synes jeg, at vi lykkedes rigtig godt med presspillet og kommunikationen på banen. Generelt har jeg kunnet se, at de ting, vi øver til træning, skrider godt fremad i kamp.

Se også: Glade spillere - et godt udbytte af træningslejren

Også personligt føler den unge Brøndby-kant, at han har haft en god udvikling i løbet af træningslejren.

- Mit fokus har været at bygge på mit presspil og mit defensive spil, og jeg føler, at jeg har lagt godt på. "Fase 3" skal også forbedres, men det kommer stille og roligt. I takt med at man kommer i gang, kommer også den sidste kvalitet og timing. Formen er ved at være på plads, så det har været en god tur både holdmæssigt og personligt.

Selv om det har været en god tur, er det også rart at være tilbage på Vestegnen, udtaler Hjulsager.

- Det er rart at være hjemme igen. Først var jeg med U21-landsholdet i Tyrkiet, og så var jeg lige hjemme i to dage for igen at skulle af sted på vores træningslejr i Portugal. Så det bliver rart at være hjemme i vante danske rammer igen.

I forhold til om holdet glæder sig til sæsonstart, er Hjulsager ikke i tvivl.

- Vi glæder os alle sammen til at komme i gang med sæsonen, og jeg tror på, at vi nok skal få et godt forår, udtaler den unge kantspiller.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).