Sejr over Kalmar på to flotte scoringer

06.02.2016 20:40

Den sidste kamp for Brøndby IF i dette års Atlantic Cup stod mod Kalmar FF, og det endte med en sejr på 2-1 efter to flotte mål af Riza Durmisi og Johan Larsson.

Første halvleg bød på masser af godt småspil mod et Kalmar-hold, der gerne ville presse højt og aggressivt. De fik dog ikke meget ud af det, for bolden bevægede sig i små, hurtige Brøndby-trekanter, og på den måde fik holdet spillet sig flot ud af presset.

Brøndby IF satte også ofte Kalmars opspil under pres, og det var lige ved at give pote midt i halvlegen, da Pukki opsnappede en tilbagelægning, men desværre fik han overplaceret sin afslutning.

Se også: Målmandstræning med udfordringer

Det gjorde Riza Durmisi dog ikke, da han efter et ryk ind fra kanten afdriblede tre mand og sparkede hårdt og fladt i det lange hjørne.

Kalmar FF havde en enkelt afslutning indenfor rammen, men Frederik Rønnow var vågen og reddede flot ved nærmeste stolpe.

Kort efter pausen fik Kalmar FF udlignet ved Pereria, der fik en bold skråt tilbage i feltet efter en omstilling.

Det virkede dog ikke til at ryste Brøndby IF, der fortsatte med at spille eget spil, og det blev til flere gode chancer – blandt andet til Hjulsager og Larsson, men begge fik desværre for lidt præcision i afslutningen.

Kalmars største chance efter deres scoring kom på et frispark lige udenfor feltet, men Rønnow fik slået bolden på overliggeren.

Mod slutningen begyndte kampen at åbne sig og bød på chancer i begge ender, men de store chancer blev ikke udnyttet – ikke før Johan Larsson tog sagen i egen hånd og efter 90 minutter driblede gennem feltet og sikrede Brøndby IF sejren på 2-1.

Husk, du kan følge træningslejren tæt på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).