Pukki: Rykker tættere sammen som hold

06.02.2016 15:22

Træningslejren i Portugal har for 26 spillere betydet masser af fokus på presspillet og kommunikationen til træningerne, der foregår på flotte græsbaner.

Og det store arbejde bærer frugt for holdet og angriber Teemu Pukki.

- Vi arbejder meget med vores kommunikation på banen og presspillet og specielt i kampen mod Zenit, fik vi lov til at øve presspillet, for de havde bolden meget. De var en rigtig god modstander, men vi kunne se, at det gik godt med presset mod dem, siger Pukki, der nyder at være på træningslejr.

Se også: Målmandstræning med udfordringer

- Det giver os meget internt på holdet at være på træningslejr sammen. Vi bruger mange timer i hinandens selskab og rykker på den måde tættere sammen som hold.

Men det er ikke kun de sociale bånd, der bliver stærkere spillerne i mellem. Formen viser de rigtige fremskridt, og Pukki er godt tilfreds med resultaterne af den fokuserede træning.

- Vi har spillet to hårde kampe og trænet godt, så alting går, som det skal og føles rigtigt. Formen er på vej i den rigtige retning. Der er tre uger til forårssæsonen starter, men det begynder at se godt ud nu, og jeg glæder mig til at komme i gang med turneringen igen.

-  Det går godt fremad, og når vi spiller første kamp i forårssæsonen, er jeg sikker på at alle rammer den rigtige form, lyder det fra Brøndby IF’s nummer ni.

Husk, du kan følge træningslejren tæt på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).