Nørgaard: En lige kamp

05.02.2016 08:30

Christian Nørgaard og Frederik Holst fik minutter i benene i kampen mod Lokomotiv Moskva. De forsvarende russiske pokalvindere var på forhånd udråbt som en svær modstander, og det blev da også en lige kamp. Mange af slagene blev taget på midtbanen, hvor Christian Nørgaard spillede hele kampen.

- Vi formår at holde godt fast i bolden på en svær bane mod et godt hold. Vi er bedst på bolden i første halvleg, men i anden halvleg lægger de et lidt større pres og skaber et par chancer. Det var en lige kamp, og vi kunne måske have afgjort det, hvis vi havde udnyttet den kæmpe chance, vi får i sidste minut. Men alt i alt så var 0-0 måske et okay resultat, forklarer Nørgaard.

Se også: Thomas Frank efter Lokomotiv: Tilfreds med presspillet

- Hvad angår mit eget spil, så ville jeg godt have haft lidt flere vendinger og kampafgørende aktioner, samt dybe afleveringer. Nu handler det om at restituere oven på kampen, da vi spiller allerede igen på lørdag.

Også Frederik Holst fik fuld spilletid mod Lokomotiv Moskva. Holst startede kampen som højre back, men blev i midten af anden halvleg rykket ind på den centrale midtbane. Holst selv var glad for muligheden for at vise sig frem.

Se også: Golf, grin og grimasser 

- Der blev virkelig gået til den. Gennem hele kampen var der hårde dueller inde på midten med de russiske spillere, og det, syntes jeg, vi løste ok som hold. Banen var lidt tør og knoldet, så den var ikke optimal at spille på, men det var fedt, at der blev gået til stålet. Og så er jeg glad for at få fuld spilletid. Det gælder om at komme i så god form så muligt, og jeg mangler stadig lige et par procenter, men det skal nok komme inden sæsonstarten.

På lørdag møder Brøndby IF det svenske hold Kalmar FF i den sidste træningskamp i dette års træningsturnering, Atlantic Cup, i Portugal. Kampen spilles kl.18.00 lokal tid.

Husk, du kan følge træningslejren tæt på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).