- Man kan altid løfte sit spil

05.02.2016 15:00

- Jeg er et lille stykke fra hvor, jeg skal være til sæsonstart. Der er tre stadig tre uger tilbage, så jeg er ikke helt oppe og ringe endnu, men det er heller ikke nu, at jeg skal være klar.

Riza Durmisi havde et forrygende 2015, og den stærke venstreback har ingen planer om at sætte farten ned i 2016. Men først skal formen bygges op på den rigtige måde, og der er han i trygge hænder hos trænerstaben.

- Jeg skal første toppe ved sæsonstart. Det er det, jeg sigter mod, og det går præcis, som det skal, siger Riza efter en hård omgang interval til to mål.

Se også: Svenn Crones kongekasse fra træningen

- Jeg er glad for intervalspil. Det giver mig meget fysisk og i de små rum, hvor jeg er god. Også én mod én offensivt og defensivt og få nogle skud på mål - det er en rigtig fin måde at få noget intensitet ind i træningen på.

Fokus på træningslejren i Portugal er rettet mod presspillet og kommunikationen på banen. Også her er venstrebacken tilfreds med fremskridtet.

- Jeg synes, vi gør det bedre og bedre i både presspillet og i kommunikationen. Man kan altid løfte sit spil, og der er klare fremskridt. Det kommer til at blive endnu bedre, når vi skal i gang med sæsonen.

Læs også: Bliv klogere på næste modstander - Kalmar FF

Landsholdsspilleren nyder træningslejren med sine holdkammerater og de bånd, man knytter løbet af de mange dage sammen, og så ser han en klar fordel i træningslejren for de nye spillere i truppen.

- Det styrker holdånden, at vi er sammen så meget hver dag. Man lærer også de nye spillere at kende - og det er en god måde for dem at komme ind på holdet på. De lærer meget om os og kulturen på holdet hurtigere, end de ville på almindelige træningsdage hjemme i Brøndby.

Husk, du kan følge træningslejren tæt på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).