Jesper Juelsgård: Godt med 90 minutter i benene

04.02.2016 18:30

I den anden kamp i Atlantic Cup spillede Brøndby IF uafgjort 0-0 mod russiske Lokomotiv Moskva og tabte efterfølgende i straffesparkskonkurrencen om et ekstra point. Venstrebacken Jesper Juelsgård, der skiftede til Brøndby IF i sommer fra franske Evian TG, spillede alle 90 minutter i det jævnbyrdige opgør, og især kommunikationen på holdet igennem kampen fremhæver Juelsgård.

- Som hold havde vi før kampen talt om, at netop vores kommunikation igennem kæderne og på tværs af positionerne var vigtig, så vi på den måde kunne guide og hjælpe hinanden både defensivt og offensivt. Det lykkedes vi med langt hen ad vejen. Det gjorde, at vi fik lukket godt af nede bagved, og Lokomotiv-spillerne havde svært ved at finde hullerne. Jeg lå selv tættest på Malthe i forsvaret, og vi havde en god kommunikation gennem hele kampen. 

Se også: Golf, grin og grimasser 

Brøndby IF startede med 11 nye spillere i forhold til træningskampen mod Zenit i mandags, men trods de mange nye ansigter formåede Brøndby IF at spille lige op med Lokomotiv Moskva, der om blot to uger skal spille 1/16-finaler i Europa League.

- Alt i alt var det en jævnbyrdig kamp, og vi kom til en del lige-ved-og-næsten-situationer, hvor den sidste aflevering lige skulle være lidt skarpere. Når vi selv havde bolden, holdt vi godt i den og kom frem til chancer, men vi manglede som sagt lige det sidste.

Læs også: Austin: Jeg arbejder altid for holdet

Jesper Juelsgård var umiddelbart tilfreds med sin egen indsats og føler, at han har fået en god opstart efter vinterpausen.

- Det var godt at få 90 minutter i benene. Jeg synes, jeg har fået en god opstart og spillede en fornuftig kamp i dag. Nu har jeg noget at bygge videre på til de kommende træninger, afslutter Juelsgård.

Næste, og sidste, kamp i Atlantic Cup spilles på lørdag kl. 18:00 lokal tid (kl. 19:00 dansk tid). Modstanderen er Kalmar FF.

Husk, at du kan følge træningslejren tæt på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).