Hjulsager: Godt at være tilbage

15.01.2016 10:20

Vinterpausen er ovre for Brøndby IF’s spillere, der meldte sig til træning igen i mandags. Og selv om det har været rart med et afbræk fra fodbolden, så er det godt at være i gang igen, lyder det fra Andrew Hjulsager.

- Det har været dejligt at koble af, for det har været et langt stræk med blandt andet mange europæiske kampe. Vi havde ikke så lang en sommerferie – jeg tror, den var på syv dage (pga. EL-kval, red.), så det var dejligt at have en lang pause.

- Men efter de tre første uger vil man gerne tilbage, så det er dejligt at være her igen, siger Andrew Hjulsager efter en løbetur i skoven med holdkammeraterne.

Husk at følge Brøndby IF på Facebook - find os på facebook.com/brondby

Vinterpausen har dog ikke været tilbragt på langs, siden spillerne gik på ferie den 6. december efter 2-0-sejren over FC Nordsjælland på Farum Park.

- Vi havde helt fri de to første uger, men så skulle vi blandt andet i gang med løbeprogrammer, fortæller Andrew Hjulsager, der har et personligt mål om at komme bedst muligt fra start i foråret.

- Jeg håber, jeg kan få en ordentlig opstart, hvor jeg er med fra start, så jeg kommer i en ordentlig form. De andre halvsæsoner er jeg startet med at sidde ude de første seks-syv kampe og så spillet til sidst.

- Jeg er i hvert fald klar til at kæmpe for det, så jeg gør, hvad jeg kan, for at komme til at spille fra start, så jeg kommer i god form, lyder det fra kantspilleren, der gerne vil bidrage med endnu mere i foråret.

Du kan også kan følge Brøndby IF på InstagramTwitter og YouTube.

- Efteråret var den første halvsæson, jeg har spillet, hvor jeg ikke fik scoret, så jeg føler, at jeg skal bidrage mere med assists og mål. Men hvis jeg får kæmpet mig til nogle kampe i streg, så er jeg også sikker på, at jeg nok skal gøre det.

Brøndby IF spiller første kamp i forårssæsonen mod Hobro. Det er på Brøndby Stadion den 28. februar kl. 18.

SE OGSÅ:
- Brøndby Indefra: Benhård start i testcenteret
- Brøndby-spillerne ønsker håndboldherrerne held og lykke inden EM